Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Na autobus pražské MHD někdo vystřelil: Uvnitř bylo 15 lidí. Další shořel v Motole

Autor: bop, et - 
11. října 2015
09:30

Nevšední případ musela v sobotu večer řešit pražská policie. Řidič autobusu si v klidu jel noční Prahou, prásk a najednou měl rozbité okno. Jak? Neznámý útočník po autobusu MHD vystřelil! Jen zázrakem se nikomu nic nestalo.

Byla to úplně normální směna. Když řidič slyšel ránu a zjistil, že má poškozené okno, nahlásil dispečinku, že mu někdo neznámým způsobem rozbil jedno z oken. Sázelo se hlavně na kámen nebo střelnou zbraň. Na místo činu okamžitě dorazilo prý hned několik policejních hlídek.

"V autobuse bylo v době útoku přibližně patnáct lidí. Nikomu se naštěstí nic nestalo," řekla Blesk.cz policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Poblíž poničeného autobusu postávala skupinka mladých lidí. Bohužel ale o případu prý nic nevěděli a žádné pistole u sebe také neměli. Policie tedy případ stále řeší. Zdá se, že na autobus v Počernické ulici opravdu někdo vystřelil. Kdo to ale byl a proč vlastně, musí policie teprve zjistit.

Další hořel

Problémy postihly i čtyři cestující v autobusu linky 167. Tomu totiž začal zničehonic hořet motor. Pasažéři naštěstí stihli včas utéct. Z vozidla ale zbyly jen trosky.

 

ocasqqq ( 11. října 2015 14:54 )

Asi nemiloval tuhle autobusovou linku.

sores ( 11. října 2015 12:24 )

Blesk je černá kronika!!!

bizon_pepa ( 11. října 2015 11:27 )

No jo, vystrel je zajimavejsi nez daleko pravdepodobnejsi obycejny sutr.

woafn ( 11. října 2015 11:22 )

 MIMORADNA VYZVA !!! Dnes se kona dalsi rocnik sadistickeho dostihu Velka Pardubicka. Opet budou v obrovskem ohrozeni zivoty a zdravi nadhernych dostihovych koni, kteri jsou nuceni svymi ziskuchtivymi majiteli byt bezohledne stvani v tomto extremne nebezpecnem dostihu i za cenu jejich ukrutne smrti na Taxisu. Takto se dokaze k temto nadhernym a uslechtilym zviratum chovat pouze ta nejodpornejsi bestie na teto planete - Homo Dementis. Loni tuto zvracenou "zabavu" zaplatila svym zivotem nadherna klisna Zulejka, ktera po padu umirala na Taxisu v ukrutnych bolestech. Porad mam ten zaber jak umirala pred ocima. Hlavne, ze se "panstvo" na tribunach i u TV pobavilo a mohlo sazet na poradi. Mne tento dostih kazdy rok uz desi od leta!!! Vyzyvam proto vsechny opravdove milovniky techto nadhernych zvirat, kteri se maji moznost dnes odpoledne dostavit k dostihovemu zavodisti v Pardubicich k usporadani opravdu mohutne protestni akce, ktera by donutila poradatele tento dosti ZRUSIT.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání