Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V mosteckém bytě našli mrtvé miminko: Jeho matka opilá kojila druhé dítě!

V mosteckém bytě našli mrtvé miminko: Jeho matka opilá kojila druhé dítě! (Ilustrační foto)
V mosteckém bytě našli mrtvé miminko: Jeho matka opilá kojila druhé dítě! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
9. října 2015
13:13

Velkou tragédii vyšetřují kriminalisté v Mostě. Ve čtvrtek v noci zde bylo nalezeno v jednom z bytů panelového domu mrtvé třítýdenní miminko. V bytě s dítětem byla jeho matka, která namol opilá kojila druhé dítě!

Neuvěřitelný případ se stal v ulici Zdeňka Štěpánka v Mostě. Podle severu e-mostecko.cz byla v bytě s mrtvým kojencem i jeho matka a druhé, čtrnáctiměsíční dítě. Žena se ale chovala podivně, proto ji policisté podrobili testu na alkohol.

Výsledek byl pozitivní – žena měla 2 promile alkoholu v dechu! V tomto stavu dokonce kojila starší dítě. Kriminalisté zůstali v bytě a případ vyšetřovali. Řádné vysvětlení pravděpodobně ale přinese až pitva.

nikolita111 ( 14. října 2015 13:10 )

Ku...u bych rozkopala!!!! až by s ni krev stříkala. Smrt pro všechny tady ty svi..

wallster ( 9. října 2015 14:00 )

 plesk by se mohl jmenovat rudé právo. vyjadřovat se jen k neškodným tématům, a psát jen o nemocných celebritách, vrahounech a velebit sluňíčkáře. když už zmíní žhavé téma, preventivně zablokují diskuzi a když ne, talj článek brzy smažou i s diskuzí a nahradí jej rádoby aktualizovaným a samozřejmě že bez diskuze.

ollina ( 9. října 2015 13:50 )

Také si myslím, že bychom měli mít možnost se vyjadřovat k zásadním věcem. Dali jsme své hlasy politikům ve volbách a rozhodně máme právo se vyjadřovat k problémům naší země. Každý z nás nesluníčkovejch, je rasista a xenofob a je nám vyhrožováno trestním stíháním. Do naší země se řítí polobozi, které ani nesmíme upozornit, že na podlahu se nekálí.

1pravda1 ( 9. října 2015 13:26 )

Aha, tak k takové hrůze se můžeme vyjadřovat, ale k výhrůžkám USA v Sýrii NE? Pražská kavárno z Blesku, už se nad sebou zamyslete!!! Jak říkal ministr obrany Stropnický - kritizovat EU a Nato nesmíme, protože jsme jejich spojenci, pokud vás redaktoři Blesku nezajímá názor lidí a co více, máte z něho strach, a zřejmě i strach z vyšších míst, tak pište jen o tom, jak Slováček podvádí Patrasovou, na víc nemáte!!! http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/348051/spojene-staty-varuji-rusko-za-syrii-zaplat ite.html

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání