Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bémovu muži chtěli ukrást 220 milionů: Když neotevře trezor, střílejte na jeho ženu a děti

Balkánský gang chtěl přepadnout vilu exnáměstka Rudolfa Blažka.
Balkánský gang chtěl přepadnout vilu exnáměstka Rudolfa Blažka.  (Autor: Foto Blesk)
Autor: ljš - 
9. října 2015
09:11

Pouta, zbraně a chladnokrevný plán, jak z bývalého Bémova náměstka Rudolfa Blažka  vymámit heslo k trezoru, který měl skrývat 220 milionů korun. Balkánský gang by neváhal střílet na jeho manželku a děti. Policie ale naštěstí akci překazila.

Podle Mladé fronty Dnes nabyl Albánec Adil Alija, Makedonec Agim Buchmayer, Kosovan Florio Selmanaj a Srb Bekim Thaqi přesvědčení, že má Blažek v trezoru v hotovosti osm milionů eur, tedy 220 milionů korun. A těch se chtěli zmocnit.

O plánu se ale dozvěděl člověk, kterému policisté dali krycí jméno Jakub Nový, a právě ten policisty o plánované loupeži informoval, a dokonce do „týmu“ přivedl další dva policisty. Ti se tak postupně dovídali o skutečně děsivém plánu.

Skupina měla zvyky Blažkovy rodiny velmi dobře zmapované. Na exnáměstka chtěla zaútočit 27. listopadu 2014 ve chvíli, kdy by zajížděl do garáže. Tam ho chtěli omráčit, spoutat a dotáhnout k trezoru. Pokud by jim nechtěl kód k jeho otevření dát, byli odhodlaní střílet na jeho manželku a děti. Policie je ale naštěstí sebrala těsně před tím, když už byli ve dvou autech na cestě k domu.

Sám Blažek o chystaném přepadení mluvit odmítá. „Mám šest dětí,“ vysvětlil deníku. Tvrzení, že by v domě měl tak vysoký obnos v hotovosti, se ale vysmál. Takovou částku by si pochopitelně jako úředník magistrátu nikdy vydělat nemohl a právě s tou skutečností prý gangsteři také kalkulovali. Spoléhali na to, že krádež „nekalých“ peněz by nikdo neměl odvahu nahlásit.

alex0800 ( 13. října 2015 07:59 )

 Slušnému, poctivě pracujícímu člověku by nebylo možné ukrást tak obrovskou hotovost.. Ovšem usvědčené zločince náš zákon chrání!! . . Bude chránit i prostý lid, až nám budou řezat hlavy na ulicích Ti umírnění separatisté (jak je nazývá USA) z IS?? . . V opačném případě se lid ochrání sám a podepíše se na zločincích, kteří to BEZPRÁVÍ zde budovali přes 25let na příkazy bankrotujícího Washingtonu, který platit pitky "disidentů" a mezitím národ "chcípal" pod rukou zlého socialisty.. Po Revoluci se Havloidi bez problémů pomazlili se socialisty, komunistu nepotrestali jediného - no přece si nepozavírají tatínky a příbuzenstvo - a lid jim TU HRU NA DEMOKRACII A SVOBODU SEŽRAL.. S Havlovou NEPRAVDOU A LŽÍ NA JAZYKU jsme vběhli do depopulačních praktik a divíme se, že nás zabíjí rakovina v násobně větší míře než za komára, vakcíny, které způsobují více vedlejších účinků než v letech 60., GMO jedy se už ani neoznačují (na legislativu, která se dá podplatit Vám každý Víteco).. MÁM JEŠTĚ POKRAČOVAT V POVÍDÁNÍ O HAVLOIDNÍ LUCIFERIÁNSKÉ (ZEDNÁŘSKÉ) SPOLEČNOSTI, KTEROU NÁM SEM UBLÍŽENÍ PROMINENTNÍ OPILCI MINULÉHO REŽIMU NASADILI? Havel byl roku 1989 propuštěn na svobodu po podepsání SPOLUPRÁCE, JAK BYLO BĚŽNÝM ZVYKEM PŘEDČASNÉHO OPUŠTĚNÍ KLECE.. Pročpak asi STB pálila svazky ještě před 17 listopadem? Kdopak si objednal vraždu Dubčeka, aby Havel byl prezidentem? . . Pročpak národ tak zblbnul a miloval NEOFEUDALISTU A ZEDNÁŘSKÉHO OPILECKÉHO BISEXUÁLNÍHO POSKOKA GÁVLA? NEBO SI NÁROD PŘEJE GLOBÁLNÍ CHUDNUTÍ, KTERÉ NASTOLUJE SCHVÁLENÁ AGENDA 2030, KTEROU OSN PŘIJALO A BUDE ŠÍŘIT CIVILIZACÍ.. Chcete býti na úrovni afrického Somálska? Pokud NE, tak se proti tomu je nutné postavit a dosadit konečně LIDSKOU VLÁDU, MÍSTO VLÁDY LOUTEK USA A ZAPOČÍT ZMĚNY VČETNĚ POSLÁNÍ MNOHA US POMOCNÍČKŮ DO DOLŮ NA NUCENÉ PRÁCE V RÁMCI TRESTNÍHO PRÁVA, KONKRÉTNĚ VLASTIZRADY (vstup do EU, NATO), ROZDĚLENÍ REPUBLIKY BEZ MANDÁTU LIDU, DLE PLATNÝCH ZÁKONŮ (NELEGÁLNÍ ROZPAD ČSFR ROKU 1992)..

karel128 ( 9. října 2015 18:36 )

Ty blbej vole,...Babiš má nějakou "Kobru"..??!,většího vola jsem neviděl,..Kobru má snad ty chytráku Policie,..která se specializuje na extrémní zlodějny,podvody a rozkrádačky v milionech..! A Babiš jako ministr financí by si ty vole pěkně namastil st.kasu,tak se nejdřív nauč pořádně číst co jsem psal..!, apropo..já ho nevolil..takže jsem žádnou koblihu neměl,..kapišto..blbe..?!!

Toma?_Potyka ( 9. října 2015 13:03 )

220 míčů? Velmi šikovný šibal ...

karel128 ( 9. října 2015 11:45 )

Safra, kde si těch 220milionů asi "poctivě"vydělal..?!, kdepak tak velice štědře platili..?!! Že by také dřel jako KůŇ...??!,...jako plno ODSáků, ČSSDsosanů, USsosanů a jiné politické havěti z P.S. za celých 26let...!!! Na to by se měl Babiš a Policie /Kobra/ podívat a vyšetřit..! To by se st.kasa naplnila,..a hned by bylo na pořádné přidání důchodcům, a ne průměrně pos.aných 40Kč...pro smích a nas.ání....!! xindl...

misha46 ( 9. října 2015 10:52 )

Další poctivý z řad ods.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání