Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tragická nehoda u Olomouce: Kamion vymrštil osobák do protisměru. Řidič zemřel

Autor: ČTK ljš - 
7. října 2015
10:31

Dopravu na obchvatu Olomouce dnes ráno zkomplikovala vážná nehoda osobního a nákladního automobilu, při které zahynul padesátiletý řidič osobního vozidla. Rychlostní silnice R35 je v místě nehody ve směru na Ostravu uzavřena a doprava je odkloněna na vedlejší silnice.

Osobní automobil se s nákladním vozidlem srazil na rychlostní silnici R35 poblíž jejího křížení s rychlostní silnicí R46. „Řidič osobního vozidla Škoda Octavia se při nájezdu na tuto rychlostní komunikaci střetl s nákladním vozidlem, které jelo souběžně. Osobní vozidlo bylo odmrštěno do protisměru, kde narazilo do protijedoucího nákladního vozidla. Řidič osobního vozidla na místě svým zraněním podlehl,“ uvedl krajský policejní mluvčí Petr Čunderle.

U dopravní nehody na obchvatu Olomouce zasahují hasiči a policisté. „Provoz je řízen policisty, kteří řidiče odkazují na nejbližší sjezdy z rychlostní komunikace,“ podotkl Čunderle.

S dopravními komplikacemi musí řidiči počítat také na rychlostní silnici R 35 u Lipníku nad Bečvou na Přerovsku, kde se ráno srazily dva nákladní automobily. Silnice je ve směru na Olomouc uzavřena a policisté dopravu odklání na objízdnou trasu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání