Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blonďatého andílka odebrala sociálka bezdomovcům: Maminka mě bije!

Autor: dce - 
6. října 2015
14:08

V pondělí dopoledne strážníci městské policie Praha asistovali u odebírání dítěte sociálkou mezi bezdomovci. Holčička tvrdila, že ji maminka bije, a volala o pomoc.

Dětský křik a volání o pomoc v přítomnosti osob bez domova v pražském Radotíně nenechaly chladným kolemjdoucího občana, který do Hadravské ulice ihned přivolal strážníky Městské policie Praha 5,“ uvedl mluvčí městské policie Jan Čihák.

Video Policisté asistovali u odebrání dítěte bezdomovcům: Andílek plakal, že ho maminka bije! - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Bylo pondělí dopoledne, když strážníci vyrazili na místo za použití výstražných majáčků. V zeleni zde na lavičkách posedávala parta bezdomovců, mezi nimi i blonďatý andílek, který plakal a volal o pomoc!

Žena strážníkům sdělila, že o pomoc volala její dcera, která ji nechtěla poslechnout,“ prohlásil Čihák. Jenže holčička policistům řekla něco jiného – matka ji prý bije. Dívka i v přítomnosti policistů dál plakala a opakovala, že chce k tatínkovi.

Strážníci uvědomili sociálku, která zanedlouho dorazila na místo. Na základě předběžného opatření dítě matce odebrali a celou věc si převzali k dalšímu opatření.

jakovazne ( 7. října 2015 10:30 )

 Jako vážně? Lidi! Proberte se! Za 1. Vůbec nevíme podrobnosti, bůh ví co otcovi nakecala matka a jak dlouho s ni holčička byla. Je pravda že s ní mohla být týden, což je peklo, ale mohla s ní být třeba jen hodinu. Co se týká českých socialek ony se musí řídit zákony, takže bych si otevírala pusu na někoho jiného. Za 2. Opravdu mě baví když se do těchto diskuzí zapojují Slováci... Za 3. Vážení členové diskuze myslím si že jsme natolik inteligentní a vychování že nemusíme používat sprostá slova.

ellka ( 6. října 2015 23:44 )

Bolo to myslene ironicky.

ellka ( 6. října 2015 23:40 )

A nevadi ze s nim zije na ulici. Dufam ze sa aj za tuto matku postavia politici a aj Hasek a budu bojovat o navratenie dietata matke

ellka ( 6. října 2015 23:38 )

To urcite, hlavne ked ju doteraz nechal zit s matkou na ulici. Uz mal davno konat. Rovnako aj socialka. Ako dlho zilo to dieta na ulici a nikoho to nezaujimalo? A kde su ti politici, ktori kritizuju konanie socialok v inych statoch, napr. teraz Norsko? Mali by si v prvom rade urobit poriadok vo vlastnom state, kebo tu tato institucia absolutne nepracuje.  

1pravda1 ( 6. října 2015 17:57 )

Buď ráda holčičko, že jsi v Česku a máš nějaká práva, protože v Norsku už by tě dali k nějakým pěstounům, a neviděla bys ani tátu, mámu, prarodiče a ještě by ti zakázali mluvit česky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání