Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Motorkář vletěl do odstaveného peugeotu a zemřel: Policie hledá svědky

Autor: ČTK ljš - 
5. října 2015
16:27

Neměl šanci přežít! Policie vyšetřuje dopravní nehodu, po které ve Vsetíně zemřel jednačtyřicetiletý motocyklista. Muž narazil do odstaveného automobilu, policisté hledají případné svědky nehody.

Nehoda ve Vsetíně se stala v sobotu odpoledne v části Horní Jasénka. Řidič motocyklu Honda jel od centra a podle mluvčího vsetínské policie Vladislava Malcharczika vyjel po sérii zatáček mimo komunikaci, kde na zpevněné ploše narazil do zaparkovaného peugeotu. Motocyklista zemřel v nemocnici. Případní svědkové nehody se mohou ozvat na kterékoliv policejní služebně či na lince 158.

Letos se na Vsetínsku podle Malcharczika stalo sedm smrtelných dopravních nehod, při kterých zemřelo osm lidí. Loni v regionu zahynulo osm lidí za celý rok.

Ve Valašských Kloboukách v sobotu po 19:00 srazil chodkyni pětadvacetiletý řidič jedoucí směrem na Lačnov. Podle zlínské policejní mluvčí Moniky Kozumplíkové ho za tmy oslnila auta jedoucí v protisměru, a nestihl tak zareagovat na jednačtyřicetiletou ženu jdoucí asi metr od krajnice, kterou srazil. Chodkyně na místě zemřela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání