Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý řidič vtěsnal do mini 6 lidí, s autem skončil v budově kina

Autor: lm - 
4. října 2015
18:57

Opravdu kuriózní nehodu vyšetřovali jihlavští policisté v sobotu nad ránem v Dolní Cerekvi. Opilý řidič v automobilu Mini One tu naboural do budovy kina. V autě s ním cestovalo šest dalších lidí.

Celkem sedm lidí se v sobotu před čtvrtou hodinou ranní natěsnalo do malého třídveřového hatchbacku. Opilý řidič poté při projíždění Dolní Cerekví nezvládl řízení a s autem naboural do budovy kina. „Při jízdě se nechoval dostatečně ohleduplně a ukázněně, plně se nevěnoval řízení a s vozidlem dostal smyk,“ řekla portálu iDNES.cz policejní mluvčí Dana Čírtková.

Přivolaní záchranáři si poté převzali do péče tři pasažéry. Jeden z nich bude muset být hospitalizován delší dobu. I tak může osádka vozu mluvit o štěstí, nehoda mohla dopadnout mnohem hůře.

Policisté poté podrobili řidiče auta dechové kontrole. Mladý muž nadýchal 1,51 promile a na místě přišel o řidičský průkaz. Navíc ho čeká trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Při nehodě vznikla škoda za nejméně 85 tisíc korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání