Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Markéta skočila ze sila, její partner o měsíc později taky: Zůstaly po nich tři děti

Autor: Jan Doležal, ljš - 
1. října 2015
15:50

Ona neunesla dluhy, on její ztrátu. Devětatřicetiletá Markéta B. z Oskořínku u Nymburka se před měsícem v zoufalství rozhodla spáchat sebevraždu a skočila z tamního sila. Ve čtvrtek ji bohužel stejným způsobem následoval její partner Robert J. (†43).

Markéta pracovala jako noční vrátná v zemědělské firmě. Podle místních si služby krátila hraním různých her na mobilním telefonu a právě odtud zřejmě pocházely i její dluhy. Žena nedokázala situaci řešit a 5. září náhle odešla z domu. O šest dní později našel její tělo hlídač pod místním silem.

Její o čtyři roky starší přítel Robert, který ve stejné firmě pracoval jako traktorista, její ztrátu neunesl a o měsíc později se odhodlal k sebevraždě na stejném místě, kde zemřela jeho láska.

Tragédie je o to větší, že po dvojici zůstala sedmiletá holčička a dvě Markétiny dospívající dcery, které jsou nyní v péči příbuzných.

rasmussen ( 11. října 2015 13:43 )

1.Ta paní doktorka pracuje v Mnichově protože tam lépe platí než by jí platili třeba na Ukrajině nebo v Cesku a za stejného důvodu i běženci utíkají do Německa a né na Ukrajinu nebo do Česka. 2.Pohyb těchto lidí je způsoben objektivními společenskými důvody,tak jako emigrovali Švédové,Irové,nebo třeba i Češi a Slováci v předminulém a minulém století do Ameriky,migrují i oni do Evropy za lepším životem.Samožřejmě že né všichni imigranti jsou svatoušci a jsou mezi nimi zloději a dokonce vrahové jako tomu bylo u emigrantů před sto lety... Hlavně napišt paní doktorce ať z toho není pos...ná a ať léčí nemocné dle svého nejlepšího svědomí a přesvědčení protože to je její poslání.Emigrantskou krizi stejně budou v konečném důsledku řešit občané tím,jakou si zvolí politickou reprezentaci.A vzhledem k tomu,že prostí lidé jsou manipulováni rétorikou populistů a mediální masáží bude řešení zdlouhavé....Postavit plot nebo něco někomu zakázat je velmi snadné,a pppulární,,ale problém to nevyřeší,,,

frantaklika ( 1. října 2015 17:34 )

kolik mohla mít dluh za mobil? 50 tis? Kvůli tomu se sebevraždí? Spíš je to jinak, toto se mi zdá jako made in třesky plesky

moiaza ( 1. října 2015 17:29 )

 Oni své problémy vyřešili. Mysleli však na dětí? Co si bez rodičů počnou? Rodiče byli v podstatě sobci. Soused také nadělal dluhy a když je nedokázal splácet, spáchal sebevraždu. On svůj problém také vyřešil. Rodina jeho dluhy splácí dodnes. Jak jednoduché vhodit svůj problém na jiné.

lunatic ( 1. října 2015 17:21 )

Divím se vůbec,že to silo ještě stojí;obvykle již při podezření z vraždy jde dotyčný jedinec okamžitě do vyšetřovací vazby

marlen52 ( 1. října 2015 16:32 )

to není smutné hrála hry tak co čekala.nemyslela na děti hry ji byly přednější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání