Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Guru Jára nezahálí ani ve vězení: Otevírá školu odháčkování!

Autor: ds - 
28. září 2015
19:14

Jaroslav Dobeš (44), známý jako guru Jára, ani ve vězení nezahálí. Dobešovi čeští příznivci, kteří nedávno založili internetové stránky www.cestagurujary.cz, jejichž cílem je propagovat myšlenky svého duchovního vůdce, prozradili, že guru tam dokonce přišel s novou iniciativou!

„V reakci na žalobu bývalých lektorek svého učení, které jej obvinily ze znásilnění při obřadu zvaném odháčkování, prohlásil, že otevře třídu mužů, tantriků. Své žáky pak osobně povede na cestě k schopnostem tantrického mistra, k nimž patří právě odháčkování,“ prozradila novinářka Ivana Štědrá, která Járu ve vězení navštívila a chystá o něm knihu. Odháčkování se dá popsat jako rituální sex, jehož smyslem je zbavit účastnice škodlivých „háčků“, které v nich podle tantrické filosofie zanechali bývalí sexuální partneři.

Zájemci o toto školeni prý musí jen vyjet za Dobešem a požádat jej o „vyučení“. Jedinou podmínkou kursu je, že každý nový tantrik pak musí odháčkovat 99 muder, tedy klientek. Sám Jára prý získal své schopnosti v Indii usilovným studiem tantry pod vedením jiného guru jménem Babaji, který mu už v roce 1996 udělil titul Svatý muž. Zmíněné bývalé české lektorky Járova učení zvaného poetrie ovšem tvrdí, že Jára rozhodně svatý není – že je manipulátor a sexuální násilník.

magdulis ( 29. září 2015 15:57 )

Paní Chytrá, vy máte informace jako odkud? Guru Jára odcestoval z naší země natrvalo už v roce 2007, tzn. tři roky předtím, než jej stát obvinil ze znásilnění. VŠECHNY ženy moc dobře věděly, co je bude čekat.. Důkazem je třeba to, že jedna z "postižených" byla na rituálu dokonce dvakrát a pak si to z nějakého záhadného důvodu po 7 letech rozmyslela? Není to divné? Nebudete vy jedna z těch zhrzených milenek, které si myslely, že se s nimi Mistr ožení? Nechápu, jak někoho může těšit neštěstí druhých.. Mistr sám říkal, že těm holkám nic nezazlívá, naopak - ví, že jsou to oběti a nemá jim nic za zlé. Moc rád by jim pomohl. Beztak některé z těch osmi holek ani neví, že jejich výpověď použili u soudu v Mistrův neprospěch....

taky1chytra ( 29. září 2015 11:02 )

S ohledem na to, čím si, v oblasti fyzických vztahů k mužům a psychickým následkům, většinou doživotním, procházejí do dnešního dne všechny oběti, ženy, které tzv. odháčkoval je to, co tu píšete nehoráznost. Pokud Vám není od začátku poskytnuta přesná informace o tom, co s Vámi bude tento tzv. guru provádět, jedná se v ČR o znásilnění, ne o tantru. Jedině tím, že by nastoupil v ČR velmi nízký trest odnětí svobody v délce trvání 10 let, by částečně tyto ženy mohly cítit sejmutí viny a špíny, ve kterých se po jeho praktikách ocitly. Dodám, že do Indonésie a na Filipíny odjel z toho důvodu, že věděl, že tyto státy s námi nemají vydávací povinnost vězňů. Nakonec to pro něj není zisk, ale velká hrůza a to je jediné, co oběti může těšit.

taky1chytra ( 29. září 2015 10:53 )

Proč má tento "lidský exkrement, šmejd a odpad" v jednom nepřetržitě prostor k tomu, že se o něm píše? Zřejmě proto, že je tento svět plný úchylných predátorů a šílených krav... Noční můry obětí by měly dojít potrestání.

jerry ( 29. září 2015 06:39 )

Kdyby nebylo předsudků, falešných moralistů a zkostnatělého soudnictví, byla by dnes pobočka Guru Járy součástí každé veterinární kliniky a chlapy by tam v případě nutnosti mohli vodit k odháčkování své domácí mazlíčky. Nestávali by se pak takové strašné případy, jako s Monikou Kramnou.

putinovaprdel ( 29. září 2015 00:33 )

Pořád lepší mít tady posrranýho a divnýho muslima, než mít nějakou přiblblou a vlezlou vendettu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání