Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilec nejdřív naboural dům u Veselí, pak mu byla rovná silnice úzká a narazil do mostku

Autor: dce - 
25. září 2015
09:45

Pořádně si zavařil řidič z jižní Moravy ve středu, když se pořádně opilý rozhodl vyjet si na projížďku autem. Co na tom, že nemá řidičák, že? Ale dopadlo to špatně – boural, a to hned několikrát.

Policisté přijali oznámení o opilém řidiči od svědků na tísňové lince. Dvaapadesátiletý muž v bílém opelu nejdřív nezvládl jízdu a naboural do rohu domu v obci Tvarožná Lhota.

Následně couvl a s vozidlem odjel směrem na Kněždub. Během své jízdy kličkoval po celé šíři vozovky, čehož si všimli dva svědci a jeli za ním. Před obcí Hroznová Lhota řidič opelu opět havaroval, když najel levým kolem na okraj mostku,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Dva svědci, kteří ho sledovali už kus cesty, ho zde zadrželi a pohlídali až do příjezdu policistů. Ti opilému řidiči naměřili 3,5 promile alkoholu v dechu! 

Navíc jsme zjistili, že tento muž není držitelem řidičského oprávnění. Ve věci jsme tak zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, za které v případě odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody,“ doplnil mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání