Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž v Ostravě brutálně znásilnil dívku, zbil ji a pak ji několik hodin držel v křoví

Muž v Ostravě brutálně znásilnil dívku, zbil ji a pak ji několik hodin držel v křoví.
Muž v Ostravě brutálně znásilnil dívku, zbil ji a pak ji několik hodin držel v křoví.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
25. září 2015
09:09

Extrémně brutálním napadením jsou překvapení i samotní policisté. Zatím neznámý muž ve Slezské Ostravě zaútočil na mladou dívku, zbil ji, znásilnil a pak ji ještě několik hodin držel v křoví, potom v klidu odešel!

Policisté na Ostravsku pátrají po muži, který na dívku zaútočil v sobotu v noci. Mladá žena vystoupila z autobusu na zastávce Hranečník. Muže, který byl jen pár metrů od ní, si všimla, ale nevěnovala mu příliš pozornosti a pokračovala svou cestou.

„Ve vzdálenosti asi čtyři sta metrů od uvedené zastávky na Slívově ulici ji dostihl a zezadu zaútočil. Počal ji škrtit. Obrana dívky byla neúspěšná, agresivita pachatele značná,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková serveru iDNES.cz.

Muž dívku bil, dokud nepadla k zemi, pak ji odtáhl do nedalekého křoví a tam ji znásilnil. Navíc ji tam další čtyři hodiny držel v zajetí. Podle policistů muž po činu zapáchal výkaly. Když bylo po všem, muž v klidu odešel Slívovou ulicí směrem k blízké restauraci.

Znalci zajistili několik stop, které nyní zkoumají, žádají ale možné svědky o pomoc – místem prošlo asi deset lidí a projelo minimálně 50 automobilů. Je také možné, že muž na místo docestoval nejen prostředky MHD, ale i taxislužbou. Právě zápach, kterým byl muž cítit, by mohl upoutat něčí pozornost.

„Podle popisu pachatele se jedná o muže ve věku asi 35 let, vysokého přibližně 185 centimetrů, štíhlé postavy, velmi krátkých vlasů světlejší barvy, na tváři měl strniště a má vystouplé lícní kosti. Oblečen byl do černé kožené bundy, bílého trika, černých úzkých kalhot po kotníky a obuty měl tmavé boty. Žádáme svědky, kteří mohou k věci uvést jakékoli informace, aby nás kontaktovali na lince 158. Za pomoc děkujeme,“ popsala útočníka Holčáková.

sores ( 25. září 2015 13:22 )

 Takové s.vini uříznout ptáka aby už nikdy neškodil! Něco takového by se mělo stát v rodinách zákonodárců i politiků aby se už konečně v Česku pořádně trestalo! Ono koho se co netýká, tak je mu to u zadku.

moiaza ( 25. září 2015 11:41 )

Husákovy děti neměly problém projít noční Ostravou. Havlovy dětí problém mají. Proč asi? I za Husáka docházelo k přepadení. Občas někdy. V Havlovém kapitalismus je to skoro denně.

deratizater ( 25. září 2015 11:24 )

Ostrava- Hranečník je v podstatě cikánské ghetto které vzniklo z bývalé hornické kolonie .Tam je nejlépe nanejvýš co nejdříve přestoupit a zmizet .

naidka ( 25. září 2015 10:39 )

Sama v noci a po Ostravě? To je dost odvážná, ale po této zkušenosti už nebude.

naidka ( 25. září 2015 10:36 )

No tak asi v noci a v křoví je nikdo neviděl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání