Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čelní střet v mlze: Mrtvý a 7 zraněných u Všestar

Autor: ČTK - 
19. září 2015
10:20

U Všestar na Královéhradecku se v sobotu ráno srazily dva automobily. Jedno z nabouraných aut zůstalo na silnici, druhé skončilo ve svodidlech. Při nehodě zemřel jeden člověk, dva lidé jsou zraněni těžce a pět středně těžce nebo lehce.

Policie původně informovala o třech těžce zraněných, později svou informaci upřesnila. „V každém z osobních aut cestovali čtyři lidé, příčinu nehody zjišťujeme, podle prvotních informací to vypadá na čelní střet. Na místě je stále a byla i v době nehody mlha,“ řekl pro ČTK mluvčí královéhradecké policie Jan Čížkovský.

Nehoda se stala v blízkosti nadjezdu nad železniční tratí, jedno z obou nárazem silně poškozených aut zůstalo stát po nehodě na silnici, druhé skončilo ve svodidlech. Některé zraněné museli podle Čížkovského z vraků vystříhat hasiči.

Silnice I/35 je v místě nehody neprůjezdná, policisté odklánějí dopravu přes Všestary.

bizon_pepa ( 19. září 2015 13:50 )

Nevím kolik času na silnicích trávíš ty. Ale policistů je na silnici dost. Problém je, že vymýšlejí blbosti a jsou špatně řízeni.

moiaza ( 19. září 2015 11:43 )

 Dokud budou dostávat řidičské průkazy psychopaté a narkomani, jiné to nebude. K tomu viděti policistu na silnici = zázrak, stavy mrtvých klesat nebudou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání