Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pokladní supermarketu sbalila peníze z kasy a zmizela: Pohřešuje se už měsíc

Autor: ljš - 
17. září 2015
17:16

Výplata jí zřejmě byla málo, a tak si pokladní pražského supermarketu přilepšila penězmi přímo z kasy. Ty si před přestávkou nacpala do igelitky, pak odešla a už se nevrátila. Policie po ní intenzivně pátrá.

V předposlední červencový den přišla dvaapadesátiletá žena do zaměstnání jako vždy. Nic nenasvědčovalo tomu, že by měla za lubem cokoli nekalého. Jenže opak byl pravdou.

„Hledaná, která byla v té době zaměstnaná jako pokladní marketu v jednom z obchodních domů v centru města, pracovala jako vždy, a to až do povinné přestávky. Nicméně z této pauzy se za pokladnu už nevrátila a s ní se nevrátilo i pětadvacet tisíc, které měla jako pokladní v tu dobu na hotovosti v kase,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Na záběrech kamer je zřetelně vidět, jak si pokladní zmiňovanou hotovost dává při odchodu na pauzu do igelitové tašky. „Díky tomu se lze důvodně domnívat, že se popsaného jednání nedopustila v náhlém pominutí smyslů, nýbrž plánovaně,“ dodal Hulan.

Policistům se ženu zatím nedaří vypátrat a žádají proto veřejnost o pomoc. „Pokud byste kdokoliv věděl, kde se žena momentálně zdržuje, předejte nám prosím tuto informaci prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ žádá mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání