Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čtyřicetiletá žena zavraždila svého partnera: Nožem ho bodla přímo do srdce

Žena (40) bodla svého partnera přímo do srdce. Ten na místě zemřel.
Žena (40) bodla svého partnera přímo do srdce. Ten na místě zemřel.  (Autor: Profimedia)
Autor: venu - 
15. září 2015
21:10

V Pašicích u Hluboké nad Vltavou se stala vražda. Žena (40) tam bodla svého o osm let staršího partnera nožem přímo do srdce. Ten na místě zemřel. Policie vražedkyni dopadla a hrozí jí trest osmnáct let vězení. 

Milan (48) pracoval ten den na opravě střechy chaty, kde se svou partnerkou Radkou (40) žili už několik let. „Kolem osmé večer nám byl vrátit vrtačku,“ uvedl ve zprávách TV Nova soused, „muselo se to tedy stát někdy potom.“

Po návratu do své chaty žena svého partnera napadla a nožem mu zaútočila přímo na prsa. Čepel projela jeho srdcem a muž na místě svému zranění podlehl. Radka poté vyběhla ze zahrádky s krvavýma rukama. To uviděli sousedé a zavolali záchrannou službu. Ona ale ještě před jejím příjezdem stihla vražedný nástroj umýt od krve a vrátit k ostatním nožům.

„Ten pán byl hodný, ale ona se prý ráda napila,“ dodal svědek. Podle policejního mluvčího Jiřího Matznera mohly za čin dlouhodobé partnerské neshody. Žena se po zadržení policisty přiznala a hrozí jí trest 18 let odnětí svobody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání