Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragická nehoda na Jičínsku: Auto smetlo tři cyklistky, zemřela i třetí z nich

Autor: ČTK - 
10. září 2015
20:58

Třetí oběť má tragická nehoda u Chomutic na Jičínsku. Řidič tam smetl tři cyklistky-seniorky, i třetí z nich ve čtvrtek podlehla svým zraněním v nemocnici.

V královéhradecké fakultní nemocnici ve čtvrtek zemřela i třetí z cyklistek, které ve středu odpoledne u Chomutic na Jičínsku srazil řidič osobního auta.

Jedna zemřela na místě nehody, druhá těžce zraněná žena zemřela v nemocnici již ve středu. Na webu policie o tom informovala mluvčí jičínské policie.

Nehoda je letošní nejtragičtější havárií v Královéhradeckém kraji. Osmapadesátiletý řidič Volkswagenu Polo jel ve směru od Ostroměře na Chomutice a ženy, kterým bylo kolem 70 let, srazil na přímém a přehledném úseku.

Pravděpodobně jely proti němu. Alkohol u řidiče policie vyloučila dechovou zkouškou. Příčinu nehody a míru zavinění policie vyšetřuje.

klikar30 ( 14. září 2015 10:44 )

Dokud budou naše zákony umožňovat řídit vozidlo duševně nemocným lidem a žádným způsobem jim nedokáží zabránit, aby usedli za volant svého jakjemožno že legálně drženého vozidla, budou bohužel umírat další lidé...tento řidič měl zákaz řízení , přesto mohl usednout za volant a zabít tři lidi, jel neřízeně dlouho v protisměru a úmyslně je zabil. Nedostane žádný trest, protože to uhraje na nemoc. Je mi opravdu strašně moc líto těch mrtvých a nedovedu si představit, že jednou tohle může potkat i mě.

klikar30 ( 14. září 2015 10:36 )

nevíš nic, tak radši nereaguj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání