Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lupiči přepadli zlatnictví v Uherském Hradišti: Postřelili dva lidi. Ujíždějí na motorce

Autor: ljš - 
8. září 2015
13:56

Pro peníze byli ochotni i zabíjet! Dvojice lupičů přepadla v Uherském Hradišti zlatnictví. Krátce před polednem se z místa ozvala střelba, při níž byli zraněni dva lidé. Policii se zatím nepodařilo útočníky dopadnout.

K přepadení došlo ve zlatnictví v Hradební ulici. Podle prvotních informací měli být na místě dokonce mrtví, to se ale naštěstí nepotvrdilo.

„Ošetřovali jsme dva muže. Jeden utrpěl střelné poranění dolní končetiny, druhý má poraněné oko od střepu. Oba byli po ošetření převezeni do uherskohradišťské nemocnice,“ uvedl mluvčí krajské záchranné služby Petr Olšan. Zda se jednalo o zaměstnance, nebo zákazníky obchodu, zatím není jasné.

Lupiči se bezprostředně po činu dali na útěk a policii se je zatím nepodařilo dopadnout. Zachytily je ale kamery na silnici směrem na Brno. „Pachatelé z místa činu odjeli na žluté motorce směrem na Brno. Na hlavách mají bílo-černé přilby. Tyto osoby jsou ozbrojené, proto se je, prosím, nesnažte zadržet,“ varovala policejní mluvčí Milena Šabatová. Podle ní jsou pachatelé podezřelí ze zvlášť závažného trestného činu násilného charakteru. Kromě loupeže může jít také o pokus o vraždu.

khubicek ( 8. září 2015 16:15 )

Suzuki GSX-R 600/750 v barvě Corona.. model 96-99

wallster ( 8. září 2015 15:56 )

hodili motorku na ramena a utíkají co to dá

moiaza ( 8. září 2015 14:17 )

 Vsadím poslední gatě, že to byly Havlovy děti odkojené českým kapitalismem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání