Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední naděje na záchranu zmizelého podnikatele: Syn vypsal odměnu milion korun

Syn vypsal odměnu milion korun za nalezení svého pohřešovaného otce.
 (Autor: reprofoto TV Nova)
Autor: venu - 
5. září 2015
21:05

Velkou odměnu nabízí rodina pohřešovaného podnikatele s nemovitostmi Karla Taubeho. Ten se ztratil na konci července. K nalezení tedy už není dva měsíce a rodina se nyní rozhodla sáhnout kvůli jeho záchraně do vlastních úspor.

V rozhovoru pro TV Nova Taubeho syn nabídl odměnu pro ty, kdo by přivedli jeho otce zpět domů živého a zdravého. „Už je pohřešovaný dva měsíce, nezůstala po něm žádná stopa. Nabízím milion korun tomu, kdo by otce našel a přivedl zpět,“ uvedl Taubeho zoufalý syn.

Karel Taube je kontroverzní osobnost. Dokonce sám fingoval svůj únos, za což byl odsouzen. Teď to ale soud navrátil k přípravnému řízení, a tak se Karel Taube nemá před čím schovávat nebo utíkat. „Myslíme si, že ho někdo odstranil,“ připouští syn.

Policie prohledala všechna místa, kde by se mohl Karel Taube pohybovat, nemocnice, jeho fotografie viděli snad všichni policisté v schengenském prostoru. Ale ani tak podnikatele nenalezla.

mikysy ( 7. září 2015 19:43 )

 Fingoval vlastni unos ? Hmm asi tak dobrej vejlupek !

bibulkan ( 5. září 2015 22:02 )

 Pisete, ze se ztratil na konci cervence a par radek pod tim je, ze zmizel pred dvema mesici, jak tvrdi syn.Jak je to tedy?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání