Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální napadení prostitutky z Chebu: Zkopali ji dva Lotyši

Autor: venu - 
4. září 2015
22:58

Dva muži z Lotyšska v pátek ráno brutálně přepadli a zbili třiatřicetiletou ženu z Chebu. Způsobili jí mnoho zlomenin v obličeji a tím ohrozili její zrak. Pachatelé byli vzati do vazby.

Zraněná žena byla podle televize Nova prostitutka. S pachateli ještě před napadením měla placený sex. Za ten jí pachatelé zaplatili. Poté se ale zřejmě rozhodli získat peníze zpět. „Oni mě kopli do zad, skopli ze schodů a vzali mi tašku,“ popsala žena.

„Žena utrpěla rozsáhlá poranění v obličejové části. Mnohočetné zlomeniny, tržné rány, různé hematomy,“ uvedl mluvčí chebské nemocnice. Tam byla žena ošetřena. V ohrožení je kvůli vážným poraněním její zrak.

Násilníky, kteří ženu zbili, v pátek převezla policejní eskorta k okresnímu soudu v Plzni. „Krajští kriminalisté obvinili dva muže z Lotyšska ze zvlášť závažného zločinu loupeže,“ řekla karlovarská policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

sores ( 5. září 2015 11:02 )

 Ště.tku která prodává svou pr..del nelituji!!! Když je líná slušně se živit tak dobře jí tak. Je to stejně podčlověk,brrr.

lipno ( 5. září 2015 10:52 )

To ji máme povinně litovat? Ne! Věděla, do čeho jde!

hofihofi ( 5. září 2015 10:48 )

Co s timhle ma spolecneho Havel ty tele? Tohle se slapkam stavalo od praveku a vsude.

ejvm1712 ( 5. září 2015 08:31 )

Kam až došla naše společnost? Ženské se veřejně prodávají aniž by měly kapku studu,kdejaký cizák u nás vegetuje. Havle kam jsi to dotáhl s tou svojí zasranou demokracií? Doufám,že se smažíš v pekle!

majojo ( 5. září 2015 08:18 )

Co je to za národnosti, Lotyšci? Jednotné číslo=Lotyšec?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání