Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tyran uvěznil svou manželku a dítě: Útěk je zachránil před několikatýdenním trýzněním

Autor: Zbyněk Schnapka - 
5. září 2015
05:00

Jen útěk spasil Moniku S. (40) a její synka Matyáše (4) možná před několikatýdenním vězněním. Její žárlivý manžel Josef S. (45) ji totiž zmlátil, pořezal nožem a uvěznil v domku v Boči na Karlovarsku.

Vše začalo tím, že se manžel od známé dozvěděl, že je mu žena nevěrná. „Souložila s Araby. Chtěl jsem si to s ní vyříkat, ona na mě ale zaútočila jako první a já se neudržel,“ řekl včera Blesku u karlovarského soudu Josef S. Krátce nato skončil ve vazbě. Když vycházel ven, tvrdil, že je to nespravedlivé.

Muž manželku nejdříve zmlátil. „Měl ji bít rukama do obličeje. Nožem ji prý pořezal na hlavě a rukou,“ řekla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Zkrvavenou manželku i se synem Matyášem (4) pak odvezl do obce Buč na Karlovarsku.

Tady jí v domě, který stojí na samotě asi jeden kilometr za vesnicí, uvěznil. „Josef mě volal dvakrát v neděli v noci, ať přijedu, že manželka je mu nevěrná. Já za ním dojel v pondělí ráno a s ním, jeho ženou i synem jsme přijeli k nám. Skončila v prvním patře,“ řekl Blesku kamarád Josefa S. Jan Mužík (42).

Když druhý den oba muži z domu odjeli, žena z domu utekla. „Seděla v obci na obrubníku u silnice a držela dítě. Soused zavolal policii. Přijela i záchranka a paní i s malým odvezla,“ řekl Rudolf Stehlík (67). Monika S. skončila v nemocnici.

„Měla napuchlý obličej, plný modřin. Někdo ji musel brutálně zmlátit pěstmi. Na tváři i na čele měla zaschlou krev, jak před tím krvácela. Jednu ruku měla zavázanou. Obvaz byl ale strašně špinavý, jako kdyby ho měla na ruce už několik dní, dítě bylo vyděšené,“ říká Rudolf Stehlík, jeden z mužů, který ženu v Boči našel.

kobylai ( 5. září 2015 12:48 )

Ježišimarjá, vy jste ale hysterický . Místo vysedávání tady si sežeňte burky a korán. Můžete objednat na adrese: koranlevně@seznam.cz. Dávám i množstevní slevy

gogo ( 5. září 2015 12:39 )

To je úžasné ! O jednom úchylovi se smí diskutovat, ale o exodu migrantů se nesmí ani slovem !! Trapnost Blesku ...

-victor- ( 5. září 2015 11:43 )

Hlavní hygienik taky hlásal, jak jsou zdraví nebezpečné automaty na mléko. Co je proti nim nějaký imigrant s TBC.

ejvm1712 ( 5. září 2015 11:15 )

Jo přesně tak. Tohle hovado týralo manželku a syna.

ivoadler ( 5. září 2015 11:13 )

Stačí se podívat na jeho zuby a hned si člověk udělá obrázek. Všichni jsme povinný mít zuby jako v reklamě na zubní pastu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání