Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou Terezu expřítel brutálně znásilnil: Jejího brášku škrtil do bezvědomí

Autor: Jana Ulrichová, ljš - 
4. září 2015
20:17

Její bratr skončil na pokraji smrti a ona sama byla brutálně znásilněná! Když se krásná Tereza před časem rozcházela se svým přítelem Michalem B., netušila, že za tohle rozhodnutí krutě zaplatí...

Dokud Tereza žila s Michalem u jeho rodičů v Klášterci na Ohří, bylo všechno v pořádku. Po roce a půl se ale spolu přestěhovali do Chomutova a přišly problémy, které v červenci vyvrcholily rozchodem. Podle Michalových rodičů, kteří tvrdí, že svou dívkou velmi miloval, byla za vším Terezina nevěra se starším mužem.

Michal se ale s rozchodem nedokázal smířit a narůstala v něm agrese. V pondělí vtrhl do bytu, kde Tereza žila, a zaútočil na jejího třináctiletého bratra. Škrtil ho takovou silou, že chlapec byl už na pokraji smrti. Podle informací Blesk.cz je zázrak, že útok nakonec přežil.

Michal při mučení chlapce zároveň telefonoval Tereze a křičel, ať okamžitě přijde, jinak jejího bratra zabije. Dívku, která ho poslechla a přiběhla, vzápětí stejně brutálně znásilnil.

Policisté po něm dva dny pátrali, protože prý prohlásil, že je mu už všechno jedno, že se jde oběsit. Nakonec se jim ale sám přihlásil. A za brutální útok bude pykat. V současné době už čeká ve vazbě na soud. Za pokus o vraždu dítěte a znásilnění mladistvé dívky mu hrozí až 20 let vězení nebo i výjimečný trest.

Video Vrah a násilník - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

pekaaaros ( 4. září 2015 20:45 )

jo jo. Láska je mocná ježibaba

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání