Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jako ve Studénce! Kamioňák vjel na přejezd, vlak mu urazil kabinu

Autor: čad, ljš - 
4. září 2015
14:28

Jsou nepoučitelní! Ani obrovská tragédie, ke které došlo před dvěma měsíci ve Studénce, neodradila řidiče kamionu, aby vjel na červenou na přejezd v Lukách nad Jihlavou. Z kabiny, do které projíždějící rychlík vrazil v plné rychlosti, se mu ale včas utéct nepodařilo.

Ke srážce rychlíku jedoucího z Brna do Jihlavy a nákladního automobilu značky Iveco došlo ve čtvrtek krátce po třinácté hodině na železničním přejezdu v Lukách nad Jihlavou.

„Padesátiletého řidiče náklaďáku vyprostili z kabiny hasičští záchranáři a byl vrtulníkem přepraven do brněnské nemocnice, uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Podle policistů muž vjel s vozidlem na přejezd, přestože svítilo na signalizačním zařízení červené světlo. „Ve vlaku naštěstí nebyl nikdo zraněn,“ dodala policejní mluvčí.

begos ( 4. září 2015 21:54 )

Tady jsou chytráci,jako v blesku!!! Mohl mít poruchu ,infarkt atd. Vy v těch OS vozech předpisy nedodržujeté, a v anonymní diskuzi jste machři!!!

tupecek ( 4. září 2015 21:51 )

Tak i tady na Blesku jsou zrušeny diskuze u čehokoliv, co se týká migrantů . . A to si představte, že se do Německa vydali po kolejích pěšky. 1 kamion na přejezdu = max 1 kamioňák K.O. Ale pokud potká takový rychlík tlupu migrantů, malá násobilka stačit nebude.

bizon_pepa ( 4. září 2015 19:04 )

Já ti nevím. Ty si dovedeš představit život bez kamionů?

sores ( 4. září 2015 15:23 )

Ten kdo vymyslel kamiony, useknout mu hlavu!!! jsou to odporný,hnusný vagóny na silnici. Jsou si vědomi své obrovitosti a řidiči v nich machrují.

placenta ( 4. září 2015 14:57 )

Radši mu to mělo utrhnout palici ne kabinu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání