Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Český Fritzl mučil manželku se synem ve sklepě: Mstil se kvůli nevěře

Autor: Zbyněk Schnapka, ljš - 
4. září 2015
14:04

Dozvěděl se o nevěře své manželky (40), tak ji Josef S. (45) brutálně zbil a pořezal a nakonec ji spolu s jejich synkem uvěznil ve sklepě kamarádova domu na Karlovarsku. Zraněné ženě se naštěstí podařilo utéct a policisté násilníka zadrželi.

Josef S. se podle informací Blesk.cz od známých dozvěděl, že má jeho žena arabské milence. Když pak přišla domů, došlo mezi nimi k ostré hádce plné vulgarismů, která přerostla ve fyzický útok. „Opakovaně ji měl bít rukama a různými věcmi do oblasti obličeje a horní části těla. Nožem ji měl pořezat na rukou a na hlavě,“ popsala policejní mluvčí Kateřina Krejčí, co se v domě dělo.

V pondělí pak svou ženu pod pohrůžkou dalšího napadení donutil nasednout do auta a převezl ji společně se synem ke svému známému. Tam je oba držel proti jejich vůli zřejmě ve sklepě domu. Zoufalé ženě se naštěstí podařilo i s chlapcem o den později utéct a přivolat si pomoc.

„Žena po napadení utrpěla zranění, se kterými musela být převezena do nemocnice, kde byla následně hospitalizována,“ uvedla mluvčí. Jejího agresivního muže pak kriminalisté zadrželi. Soudce pak v pátek rozhodl o jeho vzetí do vazby, kde si počká na soud.

cid2000 ( 5. září 2015 07:29 )

 Když si uděláte a založíte rodinu s prostitutkou musíte počítat s tím,že vám nebude celý život věrná.To je realita.Atraktivita nebo kreativní sex je vykoupen nevěrohou.To je ta daň.Bohužel.

nojasne ( 5. září 2015 00:12 )

K poznání je i ten lump, ty zakryté oči si každý bez problémů domyslí. Vsadil bych se, že jsou dvě a mezi nimi nos.

nojasne ( 5. září 2015 00:06 )

Že se kurwila, to by překous. Ale že mu ji ty arábáši roztáhli tak, že mu tam plandal, to ho logicky nasrralo.

nojasne ( 5. září 2015 00:04 )

To v Teplicích se to už může, město je k víře lázeňských hostů tolerantní.

chlast.jeslast ( 4. září 2015 17:28 )

A že si to nešel vyřídit s těma arabákama, hrdina

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání