Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nález dvou těl na Rokycansku: Jde o manželský pár z Prahy, zabil je syn!

Autor: ljš, zb - 
4. září 2015
10:08

Policejní pátrání po pohřešovaném manželském páru se změnilo ve vyšetřování případu dvojnásobné vraždy! Těla nalezená ve čtvrtek v noci na Rokycansku již byla identifikována a policisté dokonce mají podezřelého. Podle nejnovějších informací jde o syna manželů.

Oznámení o pohřešování manželského páru vietnamské národnosti přijali pražští kriminalisté ve středu. „Poznatky zjištěné v rámci prověřování této události však kriminalisty ve čtvrtek v odpoledních hodinách dovedly až na Rokycansko, kde byla v lesním porostu nalezena dvě lidská těla, konkrétně muže a ženy, bez známek života,“ potvrdila policejní mluvčí Iveta Martínková.

Podle informací Blesk.cz se vrah pokusil své oběti zapálit. V souvislosti s případem však už zadrželi podezřelého muže. Jde o syna páru, který se pohádal s otcem v prodejně. Následně ho měl ubodat, stejně jako matku.

Poté je převezl na místo nálezu, kde se je pokusil rozjet autem. Šlo o tak brutální čin, že se měly některé končetiny oddělit od těla, informoval Krimi-Plzeň.

„Vzhledem k okolnostem nasvědčujícím tomu, že se obě osoby staly obětí násilného trestného činu, si případ okamžitě převzali kriminalisté prvního oddělení pražského krajského ředitelství,“ dodala mluvčí.

znalec ( 4. září 2015 12:27 )

souhlas, tohle etnikum ovládá obrovská mafie....

kdoasi ( 4. září 2015 11:41 )

Jde o Vietnamce,takže nejspíš vyřizování účtů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání