Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Na Rokycansku našli mrtvoly dvou lidí pod kládami. Byli zavražděni!

Autor: shp, Zbyněk Schnapka - 
3. září 2015
21:20

Na Rokycansku bylo ve čtvrtek rušno, dusno a temno. Policie v tomto okresu našla dvě mrtvá těla. Vše nasvědčuje tomu, že šlo o dvojnásobnou vraždu. Ta může mít navíc spojitost s velmi známým případem.

Jak lidé zemřeli, není dosud jasné. Policie je na slovo skoupá. Případ je ale podle dostupných informací velmi podobný nedávné vraždě, která se odehrála v Praze.

Vyšetřování si také proto již převzali pražští kriminalisté. Ti budou zjišťovat, zda skutečně souvisí nález dvou mrtvol s událostmi v hlavním městě Česka.

Našli jsme ostatky dvou těl. Nyní bude probíhat důsledné vyšetřování. Bližší informace sdělíme zítra,“ řekl Blesk.cz Jan Andrle, vrchní komisař 1. oddělení pražské kriminálky.

Mrtvoly byly nalezeny asi kilometr od sjezdu z dálnice D5. Na místě byly naházené klády, pod kterými byla těla nalezena. Byly objeveny i stopy po požáru. Je tedy možné, že chtěl vrah mrtvoly spálit.

Někteří z místních obyvatel spekulují o souvislosti s případem taxivraha. Nebyl totiž dosud vyřešen. Jeho oběťmi byli však výhradně řidiči taxíků. Případ může mít souvislost se smrtí hledače pokladů Denise B. Jeho tělo totiž vrah v Klánovickém lese podpálil.

blada ( 4. září 2015 09:08 )

 prosim nekdo smazte ty sprosťárny je to hrůza.

tggb ( 4. září 2015 09:05 )

i ty slonbidlo

fojtikovic ( 4. září 2015 08:33 )

moiaza ( 4. září 2015 08:16 )

Hned ráno se sešli dva inteligenti. Jaké to terno.

y1xcvbnm ( 4. září 2015 07:30 )

copak homosexeální buzerant ale hlava tě nebolí ?????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání