Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Feťák, který přejel policistku, dostal 16,5 roku v base! U soudu ukázali vestu zabité Petry

Autor: shp, psch - 
2. září 2015
11:54

Zfetovaný pervitinem ujížděl před policejními hlídkami. U Kostelce nad Labem na Mělnicku upaloval jako smyslů zbavený a při své zběsilé jízdě srazil policistku Petru Z. (†36), matku dvou dětí. Ta zraněním podlehla. Feťák Josef Novák byl odsouzen, ale proti rozsudku se odvolal. K ničemu mu to ale nebylo.

Vrchní soud v Praze totiž potvrdil rozsudek toho krajského. Novák, který má bohatou drogovou minulost, si ve vězení odpyká 16,5 roku. Rozsudek však přesto není pravomocný a odsouzený se může odvolat k Nejvyššímu soudu.

Novákova advokátka se snažila v Praze soud přesvědčit, že její klient nepřejel policistku Petru záměrně. „Policistku nemohl vidět kvůli zhoršeným viditelnostním podmínkám a světlům z protijedoucích aut. Jeho záměrem bylo ujet, ne někomu ublížit,“ argumentovala právnička Barbora Langerová.

Stejně tak se chtěl odvolat i zástupce rodiny, kterému se zdála malá výše odškodnění. To se přitom vyšplhalo až na necelých devět milionů. Soud ale obě věci smetl ze stolu. Nechal si přečíst posudky, svědectví a ukázat i reflexní vestu přejeté policistky. Z toho šel mráz po zádech...

petr1982 ( 18. listopadu 2016 17:19 )

Celý systém je nesmyslně postavený na napravování nenapravitelných a na dávání druhé, třetí, čtvrté šance lidskému odpadu. Nesmyslný humanismus. Jak říká Bible oko za oko, zub za zub. Trest smrti pro toho feťáka by byl jediný spravedlivý trest.. Jaký je rozdíl jestli do ní najel úmyslně nebo ne, když je mrtvá? Zfetovaný někoho zabil = trest smrti. Vždy si říkám, jak se asi musí cítit pozůstalí, když vědí, že spravedlnosti se nedočkají, protože každý trest kromě trestu smrti je nespravedlivý. Kdyby mě feťák přejel mámu, měl bych den jeho propuštění z vězení zaškrtnutý v kalendáři....

gabreta ( 2. září 2015 19:45 )

Pro ožraly a feťáky za volantem nekompromisně tvrdý tresty!! Dneska v sobě lidi nemají žádnou pokoru, jen díky tomu, že se jim pomalu nic nestane!

majojo ( 2. září 2015 15:08 )

A je jasné, že to toho hajzla i jeho advokáta srazilo do kolen.

krat5 ( 2. září 2015 12:42 )

100% souhlas

karllos.dc ( 2. září 2015 12:31 )

Tak to je dost drsná vesta Ten otisk pneumatiky, ten je dóóóst hustej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání