Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtyřměsíčního Benjamina z Přeštic někdo umučil: Měl zlámané snad všechny kosti v těle a rozbitou lebku

Čtyřměsíčního Benjamina někdo umučil: Měl zlámané snad všechny kosti v těle a rozbitou lebku (Ilustrační foto)
Čtyřměsíčního Benjamina někdo umučil: Měl zlámané snad všechny kosti v těle a rozbitou lebku (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
1. září 2015
17:42

Koncem července vyjížděli záchranáři v Plzeňském kraji do Přeštic. Teprve čtyřměsíční chlapeček se tu dusil zvratky. Jenže nakonec bylo zjištěno, že za zdánlivou nehodou je něco víc – kojence totiž někdo umučil k smrti!

Bylo 29. července, když záchranáři vyjížděli do Přeštic zachránit malého Benjamínka. Ačkoliv už to vypadalo zle, podařilo se lékařům u chlapce obnovit životní funkce. Okamžitě ho přepravili do nemocnice, kde byl chlapeček vyšetřen.

V tu chvíli zamrazilo i zkušené lékaře. Ukázalo se totiž, že Benjamínek má zranění jasně prokazující týrání – měl zlomená již částečně zhojená žebra, zhojenou zlomeninu nohy, vážnou a opakovanou frakturu lebky a krvácení do mozku. Pravděpodobně mu někdo hlavičkou bil o tvrdý podklad.

Druhý den dopoledne chlapeček bohužel zemřel – přispěla k tomu všechna jeho zranění. Případ převzali policisté, kteří po měsíci zahájili podle serveru krimi-plzen.cz úkony trestního řízení. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování ale nemohou poskytnout bližší informace.

janiart ( 2. září 2015 22:59 )

Jestli něco nedávám, tak když někdo jakkoli ubližuje dětem!!. Taková zrůda by zasloužila hodně pomalou a bolestivou smrt. Na moje dítě by někdo napřáhl jen jednou, a o tu ruku by okamžitě přišel!

tummy ( 2. září 2015 02:05 )

👍👍👍👍

bum-bec-bum ( 1. září 2015 21:24 )

Každý druhý den nahou či nahého přitáhnout na náměstí na pranýř a řezat, mučit, týrat. Nemí žádná omluva, jsou babyboxy a jiná rodina by se z miminka těšila.

tajna1509 ( 1. září 2015 18:49 )

preji si trest smrti obnovit - kolik bolesti musel mit ten chlapecek - sv-ne hnusne chcipat a pomalu kdo mu to udelal

pekaaaros ( 1. září 2015 18:25 )

tohle je síla docela. hej zas budu chytrej, ale tohle je prostě důsledek toho, že tady se každej vysmívá pevnejm partnerskejm vztahům. každej se ulítne s kýmkoliv, kdo je pěknoučkej a sexy, pak samozřejmě krasa zevšední, zamilovanost (nebo chtíč nebo jak to nazvat) k tomu druhýmu opadne (lehce nabyl, lehce pozbyl), ale jaksi dítě je na cestě. narodí se a co? nevzniklo z lásky ale z povrchní zalíbenosti, byl to absolutně křehkej vztah děravej že do něj pršelo snad i zespod a pak stačí, aby rodič byl úplně jebnutej a končí to takhle strašně. kdybych věděl, že nějaká holka se mnou čekám dítě, tak se o něj postarám, i kdybych měl obětovat celej svůj růžovej život plnej možností a dřel bych jen pro ně. protože bych nebyl ***. ale ten rodič, co tohle způsobil, je naprostá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání