Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muže v Rakovníku zavraždili jako pomstu za týrání ženy: Zabili ho stejně jako on ji

Muže v Rakovníku zavraždili jako pomstu za utýrání ženy: Zabili ho stejně jako on ji (ilustrační foto)
Muže v Rakovníku zavraždili jako pomstu za utýrání ženy: Zabili ho stejně jako on ji (ilustrační foto)  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
29. srpna 2015
14:03

Nález těla mrtvého muže otřásl celým Rakovníkem. Tělo leželo poblíž nádraží mezi garážemi. Muž byl nahý a pravděpodobně zde ležel už nějakou dobu, jeho tělo bylo už částečně rozložené. Přesto bylo hned jasné, že šlo o vraždu. Místní nyní spekulují, že šlo o pomstu. Mrtvý muž totiž údajně týral ženu, která nakonec spáchala sebevraždu!

Mrtvý muž i jeho čtyři vrazi patřili mezi sociálně slabé - společně bydleli na ubytovně. Podle serveru TN.cz místní věří, že šlo o pomstu - muž totiž podle domněnek utýral ženu. "Říká se, že za to může, že ji utýral, mlátil ji a takovéto věci," uvedl jeden z místních.

Skupinu vrahů policisté zadrželi ještě ve čtvrtek, kdy bylo nalezeno tělo. Čtyři muži už sedí ve vazbě kvůli obvinění z vraždy a bude se rozhodovat o jejich dalším osudu. Muže měli prý zavraždit stejným způsobem, jako on týral onu ženu. Tyto detaily ale policisté odmítají komentovat.

"Nařízená pitva nám jednoznačně určila jako příčinu smrti bodnořezná poranění - tudíž to byl násilný trestný čin," prohlásil policejní mluvčí.

elvier ( 29. srpna 2015 18:25 )

To je hrozny.clovek rano jde do prace a zakopne o.mrtvolu.to bych mela zkazenej celej den

ejvm1712 ( 29. srpna 2015 16:37 )

Tyhle lidi to je neštěstí pro společnost. Je otázkou proč a jakou cestou se z nich stali sociálně slabí občané. Možná kdyby měli práci neživořili by a měli by náplň života. I když i za komunistů,když museli pracovat všichni,byli také takové ztracené existence.

honza54. ( 29. srpna 2015 16:33 )

neklonuj ty hovado

honza54. ( 29. srpna 2015 15:50 )

kaina ( 29. srpna 2015 15:37 )

Takové překlepy přehlížím, ale že za těmi detaily nepatří čárka. To ví už každý žák páté třídy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání