Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž v Praze opařil ženu vroucí vodou: A pak zaútočil na těhotnou dívku!

Muž horkou vodou opařil nevinnou ženu přímo na ulici!
Muž horkou vodou opařil nevinnou ženu přímo na ulici!  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce, jad - 
28. srpna 2015
18:46

Policisté obvinili muže (31), který v Praze-Stodůlkách opařil dívku vařící vodou a zkusil opařit i další, která je navíc těhotná. Surovec skončil ve vazbě a za výtržnictví a pokus o těžké ublížení na zdraví mu hrozí deset let vězení. Dívka skončila v nemocnici s mnohačetným poraněním. Policisté zjistili, že to není jediný násilníkův útok.

Absolutně otřesný případ lidské brutality se odehrál v pondělí v Praze na sídlišti v Přecechtělově ulici, kde útočník opařil ženu vroucí vodou.Poškozená musela být vzhledem k rozsáhlému poranění ještě před příjezdem policistů převezena do nemocnice. Při prošetřování případu policisté také zjistili, že to není jediný útok tohoto muže, jelikož se chvíli poté na stejném sídlišti pokusil opařit další ženu,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Druhé oběti se díkybohu nic nestalo – voda v konvici už stačila vychladnout. Dívka, kterou si útočník vytipoval jako druhou, je ale těhotná! Právě ji nyní policisté jako svědka hledají.

Policistům se podařilo útočníka chytit dva dny po událostech zejména díky známým napadené ženy, kteří poskytli důležité informace o podezřelém muži. „Detektivové již jednatřicetiletého muže obvinili ze spáchání trestného činu výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ prohlásila mluvčí.

Muže policisté stíhají vazebně a za jeho činy mu hrozí až deset let ve vězení. „Kriminalisté zpočátku pracovali i s verzí, že se jedná o mstu. Později ale zjistili, že chtěl muž na sebe tímto jednáním upoutat pozornost,“ doplnila Martínková.

Kromě mužovy druhé oběti ale policisté hledají i další možné oběti, předpokládají totiž, že jich ve Stodůlkách může být více. Oběti, ale i možní svědci se mají policii ozvat na lince 158.

pekaaaros ( 28. srpna 2015 19:19 )

Vždycky jsem si myslel, že pařit se dá buď za počítačem nebo na diskotéce. Teď jsem zjistil, že pařit se dá i úplně jinak. No fuj!

a-z- ( 28. srpna 2015 19:11 )

Chrstnout mu horkou vodu do rozkroku, kre.ténovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání