Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální násilník policistovi, který ho dostal do vězení, svedl dceru: Má s ní dvě děti

Autor: rys - 
28. srpna 2015
17:05

Byl strůjcem největší poštovní loupeže v historii olomoucké kriminalistiky. Po odpykání trestu se pomstil policistovi, který ho zatkl a usvědčil, tak, že svedl jeho dceru. Nyní stojí Pavel F. znovu před soudem, tentokrát za únosy a vydírání.

Pavel F. před sedmnácti lety odnesl s kumpány z olomoucké pošty 20 milionů korun. 18 z nich se dodnes nenašlo. Kvůli špatné důkazní situaci tehdy Pavel F. málem unikl trestu. Nakonec v roce 2002 dostal dvanáctiletý trest.

Drsná pomsta

Po odpykání dvou třetin trestu byl propuštěn na svobodu. Tam se vetřel do přízně dcery kriminalisty, který ho před lety usvědčil, přivedl ji do jiného stavu a začal s ní žít. Nyní s ní má druhé dítě, které ještě neviděl, protože se narodilo až poté, co byl znovu vzat do vazby.

Kriminál ho nenapravil

Kromě plození dětí začal Pavel F. okamžitě po propuštění z vězení znovu páchat trestnou činnost. Dal dohromady gang, který se specializoval na únosy a vydírání movitých podnikatelů.

Nevídaná brutalita

Brutalita, s níž podnikatele mučili, předčila i nejdivočejší fantazie. Jednoho podnikatele například zavřeli do skladu, kde ho svlékli do naha, surově ho bili, kleštěmi ho tahali za genitálie, do konečníku mu strkali nejrůznější předměty, polévali ho benzínem s tím, že ho zapálí, píchali mu injekce a nutili ho polykat velká množství léků. Ztýraného muže potom nakonec nahého vyhodili v lese.

Šlo prý o obchodní jednání

Za vydírání a únosy hrozí nyní Pavlovi F. opět dvanáctiletý trest. Protřelý zločinec obvinění odmítá. „Nedělal jsem nic nezákonného. Šlo o normální obchodní jednání,“ okomentoval svou kriminální činnost u soudu. Ten trvá už bezmála rok a ani tento týden se nepodařilo jednání dovést do konce. Proces bude pokračovat na podzim.

ejvm1712 ( 29. srpna 2015 09:53 )

Takový hovado! Škoda,že zrušili trest smrti!

ellenic ( 29. srpna 2015 08:47 )

vendetta Chudák pes. Jak to souvisí s článkem .

vipasenysenator ( 29. srpna 2015 07:02 )

za 18 mega bys taky přirážela ze všech sil

vipasenysenator ( 29. srpna 2015 06:59 )

a soudy zas nic nedělaj

malymysak ( 29. srpna 2015 06:58 )

a tak je to správné tak to má byt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání