Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svlékala se před děčínskými policisty a nadávala jim: Vyližte mi tu moji námořnickou ku*du!

Svlékala se před děčínskými policisty a nadávala jim: Vyližte mi tu moji námořnickou ku*du! (Ilustrační foto)
Svlékala se před děčínskými policisty a nadávala jim: Vyližte mi tu moji námořnickou ku*du! (Ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
26. srpna 2015
12:06

Pořádně zaskočeni museli být strážníci městské policie v Děčíně, když zasahovali u případu rušení nočního klidu. Žena, která byla hlučným chováním vinna, se před nimi začala obnažovat, nadávat jim a nakonec je i napadla!

Rušení nočního klidu nahlásili obyvatelé jednoho z domů v Děčíně v neděli kolem půl jedenácté. Z jednoho z bytů se měl ozývat šílený řev. To se po příjezdu na místo potvrdilo. Strážníci se s ženou, z jejíhož bytu křik vycházel, snažili zkontaktovat.

Nejprve zaklepali na skleněnou výplň dveří, zanedlouho se objevila šestapadesátiletá žena, která se přímo před zraky strážníků začala svlékat. „Policajti zas****, můžete mi vylízat tu moji námořnickou ku***,“ křičela na ně podle serveru policejnidenik.cz.

Snahy ženu uklidnit a donutit ji prokázat totožnost byly několik minut marné. Žena nakonec otevřela dveře a vyšla ven. Ale to asi jen kvůli tomu, aby zaútočila na jednoho ze strážníků. Nakonec agresivní ženu hlídka naložila do auta a odvezla na policii.

salto ( 27. srpna 2015 08:21 )

No a vylízali?

xindlceskej ( 26. srpna 2015 13:35 )

 Česko je K.U,N-D"A'h.a'r! ;-) ;-)

sores ( 26. srpna 2015 13:11 )

 Pozoruji že si v té kapitalistické svobodě lidi hodně dovolují až přehnaně! Proto se cinkalo klíči v r.1989 aby byl život už bez jakýchkoliv zábran a člověk se mohl ukázat takový jaký opravdu je. D.O.B.Y.T.E.K!!! Pořádný bič na lidstvo, nic jiného na ně neplatí.

krdasseneda ( 26. srpna 2015 12:28 )

nebo té námořnické díry

andorea ( 26. srpna 2015 12:24 )

Zbytečné. Stejně si každý domyslí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání