Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bezdomovec si zařídil »pokojíček«: Pod most si přitáhl i gauč

Autor: ljš - 
26. srpna 2015
11:49

Plzeňští strážníci se během své obchůzky nestačili divit, když v pondělí ráno narazili na doupě bezdomovce. Krom odpadků v něm totiž našli i zachovalou pohovku, na které muž přespával.

Čtyřiadvacetiletý mladík bez domova si svůj „pokojíček“ zařídil v plzeňské Železniční ulici pod schody a pilířem mostu. Na rozdíl od jiných bezdomovců si tam žil vskutku nad poměry. Na místo si totiž přitáhl červený gauč, na kterém ve spacáku přespával.

Uklizeno ale kolem sebe rozhodně neměl. Všude byly poházené zapáchající odpadky a láhve od alkoholu. Strážníci ho proto vyzvali, aby si svůj „domov“ uklidil a věc podle serveru krimi-plzen.cz postoupili správnímu orgánu k prošetření.

vrahrychtar ( 26. srpna 2015 14:58 )

A kam chodi kakat t

sores ( 26. srpna 2015 14:19 )

aronak: to je ten český rádoby kapitalismus! Povaleči, nemakačenko, vše jen na hypotéku, bída s nouzí si podává ruce. Velký nástup zločinnosti, korupce a zlodějny. Každý jde přes mrtvoly jen aby byl co nejdřív milionářem! Hnusnější dobu si člověk nemohl přát!!!! I když se říká, může být ještě hůře.

aronak ( 26. srpna 2015 14:11 )

Je zvláštní tato doba. Máme tu bezdomovce, kteří k této situaci přišli "jak slepý k houslím",většina nic od nikoho nechce, neškodí, jen přežívají, pak jsou tu lidé, kteří nepracují, ani pracovat nechtějí, děti neposílají do škol, ale všude se domáhají lidských práv, mají byty, soc. dávky, je o ně postaráno a pak sem přichází další, kteří dostávají ubytování, bude o ně po všech stránkách postaráno a že by se hnali do práce, když ani neznají češtinu, to asi také nehrozí. A pak jsou tu ostatní, kteří platí daně, aby to všechno utáhli....

agfor ( 26. srpna 2015 13:55 )

Je smutné, kam až dohnaly člověka porevoluční zlodějské vlády.

gabi50 ( 26. srpna 2015 13:45 )

Náhodou tam má docela pořádek . Odpadky má na hromadě na jednom místě, neřekla bych, že je to taková hrůza. Jestli chcete vidět bordel, podívejte se pod mostní pilíře v Praze na Štěrboholské radiále. Tam mají bezďáci matrace, haldy krámů, hadry...pozoruji to vždycky, když se kolem nich ploužíme v zácpě. Hlavně mě baví, jak tam mají v tom elentu pověšený na ramínku kabát, asi aby se nezmačkal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání