Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vybourala se s více než 2 promile v krvi: Spolujezdkyně měla na klíně její pětileté dítě

Vybourala se s více jak 2 promile v krvi: Spolujezdkyně měla na klíně jejího pětileté dítě (ilustrační foto)
Vybourala se s více jak 2 promile v krvi: Spolujezdkyně měla na klíně jejího pětileté dítě (ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
25. srpna 2015
14:23

Nezodpovědnost. Jen tak se snad slušně dá popsat, co předvedla osmadvacetiletá žena z obce na Pelhřimovsku. Značně opilá řídila vůz s dalšími dvěma osobami. Spolujezdkyně měla navíc na klíně její pětileté dítě! Dopravní nehoda mohla skončit mnohem hůř!

Byla jedna hodina v noci v sobotu, když policisté vyráželi na místo dopravní nehody mezi obcemi Rynárec a Zajíčkov. Policisté na místě zjistili, že ve dvoumístné Škodě Pick-up jedou tři osoby - jednou z nich bylo pětileté dítě.

Jenže po řidičce ani vidu, ani slechu. „Jedna z cestujících ale po nehodě z místa utekla, proto po prvotním průzkumu v okolí byl na místo k jejímu vypátrání vyslán policejní psovod. Ten ženu vypátral zhruba 600 metrů od místa, kde se nehoda stala. V doprovodu policistů se žena vrátila k místu nehody,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.  

Právě ona řídila vozidlo, když kvůli opilosti nezvládla zatáčku, vyjela mimo vozovku a narazila do stromu. „Při dopravní nehodě se lehce zranila. Na sedadle spolujezdce seděla třicetiletá žena, která držela na klíně pětiletého chlapce - syna řidičky. Také spolujezdkyně a chlapec byli lehce zraněni,“ dodala mluvčí.

Policisté pak u ženy provedli dechovou zkoušku na alkohol. Žena nadýchala 2,21 promile, pozitivní byl i její pozdější odběr krve v nemocnici. Navíc měla žena blokovaný řidičský průkaz, takže ani střízlivá nesmí řídit. I spolujezdkyně byla opilá - měla 1,10 promile. Policisté kontaktovali sociálku kvůli faktu, že s dvěma podnapilými ženami jelo v jednu ráno v autě malé dítě, navíc bez dětské autosedačky. 

janapi ( 26. srpna 2015 08:33 )

Nepleteš si písmenka? Článek nemá se Štaidlovými nic společného!

ppadys13 ( 25. srpna 2015 17:00 )

to není řidička,to je 3,14ča.

nicnezpravda. ( 25. srpna 2015 15:51 )

. Všechno kolem Štaidla je odporné..sice je tzv.na úrovni,ale k lidem okolo,hlavně k ženám se Štaidl vždy choval otřesně ! Štaidl ho zničil..odvedl ho od hudby i dlouhých vlasů a udělal z něj jen svoji další kopii..jeho osobnost zadupal..je dobře,že mu zajistil zhubnutí,ale do zbytku se plést neměl ! . A bratr Štaidla se vymlátil ve 30 letech v autě..tehdy si mysleli,že můžou vše..chovali se nemožně a to samé teď chce udělat z Artura..ze slušného kluka vychová arogantního spratka . A jít studovat v 18 VŠ je předčasné..normální je maturovat v 19..Artur by se měl věnovat hudbě,to mu jde,peněz má dost,nemusí mít titul jen proto,aby si ho otec vážil .

sores ( 25. srpna 2015 14:50 )

Doufám že zd.echla aby už víc neškodila a dítě je v pořádku!

y1xcvbnm ( 25. srpna 2015 14:44 )

Spolujezdkyně měla na klíně jejího pětileté dítě. lépe se to nedá říci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání