Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Policejní zásah v Praze: Z ozbrojeného muže se vyklubal pán s nožem přilepeným na koštěti

Policejní zásah v Praze: Z ozbrojeného muže se vyklubal pán s nožem přilepeným na koštěti (ilustrační foto)
Policejní zásah v Praze: Z ozbrojeného muže se vyklubal pán s nožem přilepeným na koštěti (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
24. srpna 2015
10:33

Když v pátek navečer policisté naběhli do domu na Praze 6, čekali muže po zuby ozbrojeného přinejmenším kulometem. Zasahovali totiž v plné polní – včetně neprůstřelných vest. Jenže z nebezpečného ozbrojence se vyklubal pomatený muž, který jen na násadu od koštěte připevnil nůž.

Policisté obdrželi v pátek večer hlášení, že v ulici Nad Kajetánkou na Praze 6 se pohybuje po domě ozbrojený muž. Vyrazili tedy na místo v balistických vestách a s policejním psem.

Když dorazili do domu, nestačili se divit. Našli zde pouze zmateného muže, který si z násady od koštěte, kuchyňského nože a lepicí pásky vyrobil primitivní kopí. Policistům vysvětlil, že se připravuje, aby se měl jak bránit proti skupině „ozbrojenců“ za dveřmi, kteří ho chtějí zabít.

Na domluvu policistů muž z koštěte nůž zase odlepil a uklidnil se. Vzhledem k tomu, že nedošlo k žádnému trestnímu činu, policisté vše vyřešili pouze domluvou.

sarka.q ( 24. srpna 2015 12:07 )

 Měli ho ihned odvézt na vyšetření. Pomatených schizofreniků co pobíhali s nožem a že je někdo sleduje, jsme tu už několik měli. Odnesl to smrtí student, knihovnice ...

moiaza ( 24. srpna 2015 10:46 )

 Třeba si šel ukrojit chléb. To je jeho věc kde má nůž. Každý ho nosí podle svého uvážení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání