Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ukrajinský teenager hrozil pejskařovi v Liberci pistolí: Kvůli jedinému nevulgárnímu gestu

Mladý Ukrajinec vytáhl na muže pistoli kvůli nevinnému gestu
Mladý Ukrajinec vytáhl na muže pistoli kvůli nevinnému gestu  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
17. srpna 2015
12:49

Absolutně neadekvátně reagoval mladý řidič na nevulgární gesto pejskaře v Liberci. Mladík totiž vjel do zákazu vjezdu a kvůli reakci chodce na dotyčného vytáhl pistoli! Policistům se ho ale kvůli jeho hloupé chybě podařilo zadržet.

V neděli krátce před půlnocí vjel teprve devatenáctiletý Ukrajinec do zákazu vjezdu. Přitom projížděl kolem muže, který zde venčil svého psa. Ten na mladíkův přestupek reagoval roztažením rukou. Celkem nevinné, že?

„Daleko překvapivější a naprosto neadekvátní byla reakce řidiče superbu. S vozem zastavil, pootevřel dveře a na muže namířil krátkou střelnou zbraň s otázkou, zda má nějaký problém. Když mu pejskař z obavy o svůj život řekl, že problém nemá, mladík zabouchl dveře a odjel,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Kdo byl onen nebezpečný řidič, zjistili policisté náhodou a hloupou chybou mladíka. Když vystupoval z vozu, aby mohl pejskařovi vyhrožovat, vypadla mu na zem peněženka i s doklady.

Pejskař peněženku pochopitelně předal na policejní oddělení, kam si řidiče také pozvali. Nyní mu hrozí trest za čin nebezpečného ohrožování.

maryfox ( 17. srpna 2015 17:07 )

Za takové a podobné přestupky by měl následovat trest a vyhoštění.Bez milosti, protože příště, až vystřelí už bude pozdě.

ivoadler ( 17. srpna 2015 13:39 )

Oni jsou ti Ukrajinci takoví přecitlivělí, protože svět je nechápe. 

cotonice ( 17. srpna 2015 13:29 )

Okamžitě vyhostit s návratem nežádoucím !Tyhle banderovské způsoby a chování ,nechť provádějí doma- svoloč jedna!

587587 ( 17. srpna 2015 13:16 )

Vyhostit. Bordel ať si jde dělat na Ukrajinu.

alex0800 ( 17. srpna 2015 13:15 )

Nevpouštět ukrajinskou zlatou mládež na území ČR a mnoho trestňáků se ani nestane ;-) Nechť si válčí ve své genocidní občanské válce proti rusky mluvícím ukrajincům a nehrají si u nás na hrdiny, když zdrhli.. Mimochodem, co je to Ukrajina? Já si pamatuji Kyjevskou Rus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání