Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřešovaného makléře Honzu našli oběšeného: Statečná manželka mu poslala dojemný vzkaz

Autor: ljš - 
16. srpna 2015
21:01

Přišla o milovaného manžela a její roční holčička o tátu, který se navíc k odchodu z tohoto světa rozhodl sám. Přesto manželka Honzy B., kterého v okolí Mníšku pod Brdy více než týden hledaly desítky lidí, našla v sobě dostatek sil a poslala svému muži do nebe dojemný vzkaz plný pochopení.

Jan B., který pracoval jako realitní makléř, se v pondělí kolem poledne rozloučil se svou manželkou Zdenou a dcerkou Viktorkou a pak zmizel. Loučil se se mnou celkem normálně, byl tedy smutný, ale říkal: »Neboj, telefon si beru.«“ popsala poslední setkání s manželem ve facebookové skupině, kterou rodinní přátelé založili, aby organizovali pátrání.

Ochota lidí pomoci byla skutečné dojemná. Na víkendové akci, která se soustředila na propátrávání lesů a skal v okolí, se jich sešly desítky. Lidé neustále přinášeli nové nápady, kde a jak dál hledat. Jejich úsilí ale nakonec bohužel nemělo šťastný konec.


V neděli večer zdrcená manželka zveřejnila ve zmíněné skupině smutnou zprávu. „Občas se v životě přihodí věci, které nečekáte. A jeden okamžik změní všechno. Můj manžel Honza umřel, rozhodl se z vlastní vůle. Přestože celou dobu zažívám rychlé střídání pocitů, uvnitř cítím, že pokud bylo pro něj tak tíživé na tomto světě být, byla to vlastně jediná věc, kterou udělal v životě čistě sám pro sebe. A vím, že nás s Viktorkou neskutečně miloval, na cestu mu posíláme obě objetí a velkou pusu. Udělám všechno pro to, abychom prožily každý okamžik v životě úplně a plně,“ napsala.

Všem lidem, kteří se její rodině snažili při pátrání pomoci, poděkovala. „Jsem vděčná, jak se v pátracích akcích a dalším zapojila nejen rodina, kamarádi, ale i úplně cizí lidé. Děkuji všem za podporu,“ dodala. Lidé, kteří pátrání napjatě sledovali a pomáhali při něm, pak její obdivuhodnou a dojemnou zprávu v komentářích zaplavili kondolencemi.

Tragédii pak potvrdila i policie. „Pohřešovaného dvaatřicetiletého muže z obce u Mníšku pod Brdy našel v neděli před polednem náhodný kolemjdoucí oběšeného v lese,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání