Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucii ukradli telefon: Nové majitele mobilu sleduje ve sprše!

Autor: kon, rc - 
13. srpna 2015
05:02

Všude, kam jdou, se fotí! Lucii Šťastné (25) ukradli mobil na tramvajové zastávce v Praze na Florenci. Jenže ona ví o jeho nových majitelích vše. V mobilu má  speciální funkci, díky níž si fotografie nových majitelů může prohlížet ve svém počítači.

Lucie Šťastná jednoho dne nasedla s mobilem v ruce do tramvaje, a když vystupovala v Praze na Florenci, hodila ho kabelky. Jenže když se ho pak pokoušela najít, byl pryč. „Byl to okamžik. Měla jsem ho celou dobu v ruce. Pak jsem ho před výstupem dala do kabelky a během pár vteřin zmizel,“ popisuje situaci Lucie deníku Aha!.

Lucie však na pachatele pěkně vyzrála. Do mobilu si před časem nainstalovala chytrou aplikaci, díky níž se fotografie z mobilu uloží do systému a ona je ve svém počítači může prohlížet.

Noví majitelé se se zmizelým mobilem začali všude fotit, a tak je Lucie sleduje na svém počítači. „Jde o muže a ženu ještě se dvěma dětmi. Slečna se třeba fotí ve sprše a špulí pusu. Věřím, že se je povede najít,“ popsala je deníku Aha!. Samozřejmě nemusí jít o ty, kteří mobil ukradli. Mobil si mohli koupit v bazaru, doufá Lucie.

„Případ jsem nahlásila na policii, ale zatím je nenašli. Už nevím, co dál dělat. Měla jsem v telefonu důležité věci a teď je všechno pryč,“ líčí Lucie deníku Aha!.

stopms ( 13. srpna 2015 22:55 )

Obrácená spravedlnost v ČR.

covampotom ( 13. srpna 2015 20:06 )

Aby se blbí lidi měli čemu divit...

kukuku ( 13. srpna 2015 12:20 )

Ráno po páté hodině tam diskuze byla, ale asi nechtěli obsahem dráždit svou šéfovou, tak ji odstranili (tu diskuzi, ne šéfovou).

inqizitor ( 13. srpna 2015 12:17 )

Akorát jsem to chtěl napsat prej chytrá aplikace.

kdoasi ( 13. srpna 2015 11:56 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání