Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pošťák se oběsil ve služební dodávce před kasinem: Zpronevěřil peníze?

Pošťáka našli před kasinem oběšeného ve služebním voze!
Pošťáka našli před kasinem oběšeného ve služebním voze!  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
11. srpna 2015
16:00

Tragickou událost vyšetřují plzeňští policisté od pondělního večera. V dodávce České pošty zde byl totiž nalezen jeden z pracovníků mrtev – oběsil se na prádelní šňůře. Pošťák měl mít na starosti velké peníze. Vozidlo bylo nalezeno před kasinem.

Když v pondělí v podvečer jeden z plzeňských pošťáků po konci pracovní doby nedorazil s vozem zpět do depa, rozjela se pátrací akce, která skončila tragickým nálezem. Dodávku GPS dispečer nalezl na parkovišti v Rokycanské ulici před kasinem.

Pošťáka našli uvnitř již bez známek života – byl oběšený na prádelní šňůře pověšené na horní traverze střechy auta. „V pondělí kolem sedmé večer jsme nalezli muže beze známek života uvnitř nákladového prostoru motorového vozidla. Koroner konstatoval smrt, nařídili jsme pitvu,“ řekla serveru Novinky.cz mluvčí policie Hana Šteflová.

Podle serveru krimi-plzen.cz měl mít mrtvý pošťák přístup k vysokým finančním částkám. Co bylo důvodem pro sebevraždu? Mohl snad pošťák zpronevěřit firemní peníze? Mělo ovšem jít o svědomitého zaměstnance, který neměl nikdy problémy.

teufel ( 11. srpna 2015 17:55 )

Co je to za krávoviny? Doba hnusná je, ale to neznamená, že udělá ze slušného člověka zloděje nebo nedejbože vraha. A normální mozek se k půjčkám nebo hraní v casinu nepropůjčí. Rozhodně NIKDO normální kvůli penězům vraždit nebude!

dietr ( 11. srpna 2015 17:52 )

by mě zajímalo, co s těma penězma pocházející jednoznačně z trestné činnosti tedˇ bude. Nebo se stát spokojí jen s odvedenou daní ?

martin543 ( 11. srpna 2015 16:49 )

Dle svědku z casina admiral byl dotyčný hrát a prohrál penize české posty.Meli by tento druh okrádání zrušit.nici to lidské životy a ty parchanti vydělávají na neštěstí druhých.Mela by je rodina zažalovat,zloděje!!!!

zauber ( 11. srpna 2015 16:46 )

Ano, doba je více než hnusná, ale každému pitomci co si vsadí v kasínu na červenou všechno co má, v jakési pochybné víře, že se z něj stane boháč. Tak debil zaslouží smrt, hůře na tom bude jeho rodina. Ovšem, to je jen relativní. Ve skutečnosti pokud spáchá brzy sebevraždu, tak budou jeho příbuzní ušetřeni nejen ostudě.

moiaza ( 11. srpna 2015 16:34 )

 Stál se obětí doby, ve které žil. Dnešní doba udělá docela lehce ze slušného člověka zloděje a vraha. Všude nabízejí půjčky a rajský život. Ne každý dokáže odolat. Mozek se nechá lehce zmanipulovat. O tom můžou vyprávět voliči ČR. Za koblížek dají hlas i satanovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání