Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

U Všetat se srazil vlak s traktorem: Na místě má být jeden mrtvý!

Autor: ČTK, dce - 
10. srpna 2015
16:34

Nedaleko obce Všetaty na Mělnicku se střetl osobní vlak s traktorem. Podle prvotních informací jeden člověk zemřel, na místě zasahuje záchranná služba a hasiči. Mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík to ale nepotvrdil. Vlak vykolejil, provoz na trati je uzavřen, dopravu zajišťují autobusy.

Nehoda se stala kolem 15:45 na železničním přejezdu na trati Mladá Boleslav – Všetaty. Mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal řekl ČTK, že vlak z Mladé Boleslavi do Všetat se střetl s traktorem mezi Všetaty a Byšicemi na železničním přejezdu, který je zabezpečen světelnou signalizací bez závor.

Vlak vykolejil, jeden vagon zůstal na silnici, druhý ve svahu. Jednokolejná trať bude pravděpodobně uzavřena delší dobu kvůli příjezdu speciální nakolejovací soupravy z Prahy.

Podle mluvčí středočeské záchranky Petry Effenbergerové je podle prvotních informací záchranářů na místě jeden zraněný. Hasiči oběť nepotvrdili. „Na místě je těžce zraněná osoba, patrně průvodčí, a lehce další osoba,“ řekl Blesk.cz Holomčík. 

moiaza ( 10. srpna 2015 20:05 )

Po silnici jel traktorista, člen KSČ. Vlak řídil skalní příznivec a člen ODS. Vzteky stočil řízení vravo a traktoristu přejel.

ellenic ( 10. srpna 2015 19:17 )

jerrycucakvery Provokovala Balogová, provokovala, byla tam nasazena provokovat, tak jaképak odškodnění . Kdybych chtěla pronajmout byt, tak ho také nepronajmu Romům . Jsou mezi nimi vyjímky, kteří jsou slušní, ale prostě NE! Měla by si je vzít Šabatová k sobě domů, potom ji i zatleskám .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání