Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec, který zaútočil na řidiče baseballovou pálkou, promluvil: Bylo to oko za oko!

Policie hledá útočníka z Ostravy.
Policie hledá útočníka z Ostravy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp - 
9. srpna 2015
20:44

Na řidiče z Ostravy, který mu naboural vůz, naběhl jako smyslů zbavený. Vzal baseballovou pálku a začal demolovat jeho auto. Policie útočníka už vypátrala. Agresor se však rozhodl veřejně promluvit, informovala TV Prima.

Útočník tvrdí, že ho druhý řidič nenechal předjet do pruhu podle pravidel silničního provozu. Prý naznačil, že ho pustí, ale pak zase zrychlil. Bylo to drama na silnici.

Zpanikařil, začal couvat dopředu, dozadu, pak zase dopředu, a jak couvl, tak naboural moje auto. Když naboural mě, tak jsem si řekl, že pojedu za ním, že mi nebude ujíždět. Snažil jsem se s ním domluvit,“ tvrdil původem Arménec Gevorg Babajan.

Domluvit se s ním prý ale nedalo. „Tak jsem si řekl oko za oko, zub za zub. Že mu udělám to samé, co udělal on mně. Svým způsobem toho lituji, ale myslím si, že mnozí by jednali stejně,“ dodal. Muž je podezřelý z poškozování cizí věci, hrozí mu za to vězení až v délce jednoho roku.

Video  Útočník rozmlátil auto v Ostravě baseballovou pálkou.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

karllos.dc ( 10. srpna 2015 07:51 )

Zabalit a poslat zpět do Arménie Českou poštou (dnes podáte, zítra hledáte)

turan ( 10. srpna 2015 07:21 )

deratizater ( 10. srpna 2015 06:59 )

Máme v autě kameru která snímá jízdu čili stačilo by zajít na policií a ukázat záznam jízdy .Kdo je připraven tak není ohrožen .Armenec bude tvrdit svoje a ten druhý taky ale i kdyby ho vybržďoval tak to měl nahlásit

wimr.decathlon ( 10. srpna 2015 06:15 )

ten zm.rd co mu naboural auto muže být rád, že ho Armen nezlikvidoval taky, já osobně bych mu pár ran do palice bejsbolkou dal aby se naučil šoférovat, ko.kot

ruudazvostravy ( 9. srpna 2015 22:51 )

Spýš to bude ňákej domestykovanej Ro(so)mák co šňupe fet ve Stodolní,ny?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání