Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Schizofrenik chtěl zabít rodiče: Na otce střílel z kuše, matku bil do hlavy

Schizofrenik napadl kuší své rodiče.
Schizofrenik napadl kuší své rodiče.  (Autor: Reprofoto TV Prima/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
7. srpna 2015
20:22

V choré mysli pravděpodobně schizofrenika se zrodil nápad na zabití vlastních rodičů. Přijel proto za nimi do Babice na Uherskohradišťsku a drsně je napadl. Na otce začal střílet z kuše, poté se vrhl na matku, informovaly Krimi zprávy TV Prima.

Muž dvakrát vystřelil z kuše na otce, pak mlátil matku do hlavy vodováhou. Zranění manželé vyběhli ven a schovali se k sousedům. To jim zachránilo život.

Byli celí od krve, jako když zabíjíte dvě prasata. Na tatínka namířil kuš, patnáct stehů má, a manželku vzal jakousi palicí, má rozdrcené obě ruce,“ řekla sousedka napadeného páru.

Když na místo přijela policie, nebyl útočník nikde k nalezení. Vydali se ho tedy hledat těžkooděnci i policejní vrtulník. Muž pláchl z domu v červeném opelu. Zadržen byl nakonec po dvouhodinovém pátrání v Košíkách na Uherskohradišťsku.

Muž skončil na psychiatrii v Kroměříži. Motivy jeho útoku se snaží zjistit kriminalisté. Podle informací televize trpí schizofrenií a přestal brát léky. „Slyšeli jsme takový divný smích. Připadal nám jako smích šílence,“ popsal jeho chování v poslední době soused.

elvier ( 8. srpna 2015 21:44 )

Kdyz vidim,co deti delaji rodicum a prarodicum,tam se nestiham divit.Proc synacek nebyl hospitalizovan v nejakem detencnim zarizeni a proc ho meli doma?takovy clovek je pro spolecnost nebezpecny.Skoda,ze neni trest smrti.tenhle by si to zaslouzil.Kdo muze zabit rodice?jedine blazen,co si nevazi niceho a nikoho

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání