Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policejní honička na R10: Řidič prorazil závoru na přejezdu, zazněly i varovné výstřely

Autor: rvs, ljš, mal - 
28. července 2015
15:28

Když ho chtěli policisté zastavit, dal se na útěk. Čtyřiadvacetiletý řidič během své zběsilé jízdy projel hned několik zátarasů a dokonce prorazil závoru na železničním přejezdu, kterým projížděl, když už blikala výstražná světla. Nakonec nezvládl řízení a s vozem to napálil do zdi.

Policisté spatřili mladíka, který je pro ně »známá firma«, na Proseku v ulici Ke Klíčovu. Když se ho snažili zastavit, začal jim ujíždět, zřejmě proto, že už nemá za volantem kvůli zákazu řízení co dělat. Ve své stříbrné octavii přitom vezl ještě dalšího mladíka a dívku.

Při honičce po silnici R10 řidič projel několik policejních zátarasů a nezastavil ho ani náklaďák, který policisté stačili přes silnici postavit. Podle informací Blesk.cz dokonce projel na červenou přes železniční přejezd ve Staré Boleslavi a urazil přitom závoru. Nakonec ale šílenou jízdu, při níž zazněly i varovné výstřely, nezvládl a s vozem narazil do betonové zdi Areálu výzkumných ústavů Běchovice.

Okamžitě ale z auta vystoupil a dal se na útěk do nedalekého lesa. Policisté ho však rychle zadrželi a zjistili, že byl zřejmě pod vlivem pervitinu. Jeho spolujezdkyně, která při nárazu utrpěla poranění hlavy, musela být převezena do nemocnice.

fojtikovic ( 29. července 2015 05:01 )

Ty demente vylízanej, vyjadřuj se k věcem, kterým rozumíš. U tebe tedy přichází v úvahu tahání kačera na provázku.

bizon_pepa ( 28. července 2015 16:49 )

No jo, zřejmě se s ním zapomněli dihodnou kudy má jet.

valdom_hayzle ( 28. července 2015 16:37 )

Zastavovací pásy si můžou nachystat na předem dané trase, a ne v Praze kde je možnost kličkovat jakoukoliv ulicí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání