Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Poslední foto zmizelé manažerky z Prahy: Byla unesena?!

Autor: ljš - 
28. července 2015
15:24

Už čtrnáct dní po ní zoufale pátrají! Kriminalisté vyšetřují zmizení podnikatelky Jany Svobodové (46) jako trestný čin zbavení osobní svobody. Zveřejnili také fotografii z kamerového systému, který ji naposledy zachytil, jak řídí své auto značky Ford Kuga.

Šestačtyřicetiletá Jana Svobodová z pražských Kobylis, která je od poloviny července nezvěstná, se podle policie mohla stát obětí trestného činu. „Kriminalisté  pohřešování kvalifikovali jako trestný čin zbavení osobní svobody,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová. Případ šetří takzvaná mordparta, která se zabývá násilnou kriminalitou.

Ženu naposledy viděli spolupracovníci 15. července okolo 18:00 při odchodu ze zaměstnání v Argentinské ulici, kde se zastavila cestou z masáže. Domů ale nedorazila a svým blízkým o sobě nepodala žádnou zprávu. Její mobilní telefon je nedostupný.

Podle příbuzných žena neměla žádné starosti nebo problémy, které by mohly její zmizení vysvětlit. „Vůbec ne, nikdo o ničem takovém neví. Jana je velmi spolehlivá, vždyť pracuje jako top manažerka, ředitelka společnosti. Vždycky o sobě dávala vědět, když se zdržela. Je to záhada,“ vysvětlil její bratr Petr.

Naposledy bylo Janino auto spatřeno na Vysočině. „Kriminalisté v tuto chvíli uvítají jakoukoli informaci k výskytu firemního vozidla tovární značky FORD KUGA stříbrné barvy SPZ 3AE 0651. Není totiž vyloučeno, že zmíněné vozidlo sama pohřešovaná či jiná osoba zanechala na nějakém odstavném parkovišti či odlehlém místě,“ dodala mluvčí.

Jana Svobodová měří zhruba 175 centimetrů, je hubené postavy, má melír a rovné vlasy. Využívá firemní vůz Ford Kuga stříbrné barvy s poznávací značkou 3AE 0651, po kterém policie také pátrá. Lidé, kteří mají o ženě či autě nějaké informace, se mohou obrátit na tísňovou linku 158.

 

Zbavení osobní svobody se podle trestního zákoníku dopustí ten, kdo jiného bez oprávnění uvězní nebo jiným způsobem zbaví svobody. Základní trestní sazba činí dva až osm let vězení.

zauber ( 28. července 2015 22:13 )

Zdejší příspěvky jsou často drsné, sprosté, ale přitom jasně vypovídají o stavu naší společnosti. Bez nějakého pozlátka a to je dobře.

zelena.karkulka ( 28. července 2015 21:55 )

Proč by ji měl někdo unášet?

pohromka ( 28. července 2015 21:27 )

 Současný život a bulvár? Že budeme házet špínu, pomlouvat a urážet lidi které neznáme?!? Takový život opravdu není!!!! Půjde-li to aspoň trochu, měli bychom si také pomáhat nejen sobě, ale i těm, kteří to opravdu potřebuji. Jsme přece lidé a ne nějaká zvířata co se žerou navzájem!!!! Hamba mi je za lidi, kteří jsou dle toho co tu čtu neskutečně sobecký, uvážlivý, naštvaný na ostatní, že něčeho v životě dosáhli a přesto mají spokojenou rodinu, která je má ráda a mají okolo sebe lidi, kteřím na nich záleží a mají je rádi. Je mi Vás opravdu líto. Tohle si nikdo nezaslouží!!!!!

forrtyn ( 28. července 2015 21:24 )

Zauber je blázen, zakomplexovanec.

zauber ( 28. července 2015 21:21 )

Ko-kote, větší nula než si ty sám není ani v matematice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání