Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Polský kamion zabil motorkáře: Začal se otáčet na čtyřproudovce

Polský kamion zabil motorkáře: Začal se otáčet na čtyřproudovce (ilustrační foto)
 (Autor: Policie ČR, Facebook, shockcup.cz)
Autor: ČTK - 
23. července 2015
08:51

Srážku s polským kamionem nepřežil ve čtvrtek ráno na Karvinsku padesátiletý motocyklista. Narazil do nákladního auta, když se na silnici otáčelo. Řidič kamionu při tom porušil několik dopravních nařízení.

Nehoda se stala kolem 6:00. Jednatřicetiletý polský řidič jel z Karviné směrem na Ostravu. Za městem se ale na čtyřproudé silnici začal otáčet. Při tom přejel dvě plné čáry. „V tu chvíli jel ve stejném směru motorkář. Ten nestihl na manévr kamionu zareagovat a vjel pod něj,“ řekla mluvčí. Muž utrpěl zranění, která byla neslučitelná se životem. Na místě zemřel.

Ještě tragičtější následky měla nehoda polského kamionu ve středu ráno ve Studénce na Novojičínsku. Řidič tam vjel na červenou na železniční přejezd. Krátce nato do kamionu vrazil ve vysoké rychlosti vlak Pendolino. Nehodu nepřežili tři cestující z vlaku. Dalších 18 lidí utrpělo zranění.

aronak ( 23. července 2015 13:04 )

Pokud se začal otáček na čtyřproudovce, tak je zázrak, že zabil "jenom" motorkáře. Mohlo to dopadnout mnohem hůře.

brolac ( 23. července 2015 11:10 )

je jedno jestli napsal "hovězí prasata" všichni víme co tím myslel Jarda. Poláci jsou Hovada i Prasata dohromady. A máš to vysvětlené!

brolac ( 23. července 2015 11:00 )

Z Polska nikdy nic dobrého nepřišlo. Jestli jde o potraviny nebo řidiče to je jedno! Vše Polské je na h..no!!! A jinak to už nebude.

marti33 ( 23. července 2015 10:59 )

Je potřeba bojkotovat polské potraviny! Polské máslo zejména. Jedině tak se dá zabránit výskytu polských kamionů na našich silnicích!

dopdel ( 23. července 2015 10:17 )

Poláci jsou za volantem největší dobytci.Všem bych jim vzal řidičáky!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání