Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nehoda u Studénky má třetí oběť! Zabila ho devastační zranění končetin a hlavy

Autor: dce - 
23. července 2015
07:24

Středeční nehoda u Studénky má třetí oběť, potvrdil to mluvčí Fakultní nemocnice Ostrava Tomáš Oborný. Pacient měl zranění neslučitelná se životem a umřel pozdě v noci na čtvrtek. Mělo jít o devastační poranění dolních končetin, podle našich informací ale o strojvedoucího vlaku nešlo.

Středeční děsivá nehoda pendolina a kamionu u Studénky má už třetí oběť! Ráno tuto informaci přinesla Česká televize i s potvrzením mluvčího Fakultní nemocnice Ostrava. „U jednoho z těchto pacientů byla zranění neslučitelná se životem a včera v pozdních nočních hodinách bohužel zemřel. Byla to devastační poranění končetin a bylo tam rovněž poranění hlavy. Bylo tam těch zranění víc, jednalo se o složité trauma,“ řekl mluvčí Fakultní nemocnice Ostrava Tomáš Oborný.

Na otázku redaktorky ČT, zda jde o strojvedoucího vlaku, odpověděl jen: „Bohužel, do tak detailních informací se pouštět nemohu.“ Podle informací Blesk.cz nešlo o strojvedoucího vlaku.

U zbylých třech těžce zraněných se lékařům daří situaci zvládat, jejich stav je i tak stále vážný. Mezi jejich zranění patří opět devastační zranění končetin, hrudníku a hlavy. Po nehodě bylo ošetřeno 9 pacientů, čtyři z nich byli propuštěni domů s lehkými poraněními. 

Vlakový provoz ve Studénce se už podařilo obnovit ve středu v půl desáté večer. Vlaky tudy projíždí nižší rychlostí. Drážní inspekce už od včerejška celou událost vyšetřuje.

villi ( 24. července 2015 15:45 )

A JE TO TADY TOHLE JE DŮSLEDEK PLACENÍ ZA NEKVALITNÍ CESTY,KTERÉ,BYLY STAVĚNÉ TÍMTO REŽIMEM!!! DALŠÍ OBĚTI TOHOTO REŽIMU !!!

vog.ht. ( 23. července 2015 11:24 )

Čeští řidiči jsou na stejné mentální úrovni, jako ti polští. O kvalitě autoškol bych se raději nezmiňoval.

vog.ht. ( 23. července 2015 11:21 )

Levnější je debila zastřelit, než kvůli němu stavět plot.

lync ( 23. července 2015 10:09 )

ježiši ty jsi taky dobrý hovado, kolik si myslíš že měl času? Jela si někdy přes přejezd? Zřejmě ne

jana999 ( 23. července 2015 10:05 )

nespal, když měl čas na popojíždění, aby se umístil tak aby kabina byla mimo, tak to opravdu vypadá jak na úmysl, normální člověk by rozrazil ty závory, času na to bylo dost, když se tam uhnizdoval

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání