Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Češka se utopila v Dalmácii, tři Češi zraněni při nehodě autobusu

V Chorvatsku se utopila Češka.(Ilustrační foto)
V Chorvatsku se utopila Češka.(Ilustrační foto)  (Autor: Shutterstock)
Autor: ČTK - 
19. července 2015
11:07

Za černý den pro koupající se na pobřeží Dalmácie dnes sobotu označil list Slobodna Dalmacija. V oblasti kolem Splitu se utopily tři ženy, mezi nimi i Češka.

Při srážce osobního auta s autobusem v černohorském přístavním městě Tivatu byli zraněni tři čeští turisté, informoval srbský server blic.rs. Češka podle policejní informace utonula v oblasti Baška Voda.

Jde o 79letou ženu, žádné další údaje k její totožnosti sděleny nebyly. Další utopenou byla 83letá Chorvatka a koupání se nakonec stalo osudným i 62leté občance z Bosny a Hercegoviny.

V žádném z těchto případů policie podle chorvatského listu neshledala cizí zavinění ani kriminální pozadí. Podle zatím neoficiálního zjištění trpěly všechny tři utopené ženy chronickými zdravotními problémy.

V černohorském Tivatu byli zraněni tři čeští turisté z blíže nespecifikovaného autobusu, do něhož z dosud nezjištěných příčin najel 41letý řidič osobního vozu značky Toyota.

Totožnost Čechů ani vážnost jejich zranění policie zatím nesdělila. Auto řídil muž z Tivatu, který mířil na letiště. Havárii nepřežil.

bizon_pepa ( 19. července 2015 19:46 )

Ok, to je v pohodě. Já jen, že když se někoho zeptám, včetně mýho bráchy, tak není ochoten o tom diskutovat. Jinak Itálie už je passé. Ten můj příběh je starý víc jak 10 let.

bizon_pepa ( 19. července 2015 18:50 )

No, hlavně jestli tobě to stačí. Mě by to upřímně řečeno neuspokojovalo. Zajímavé by mi to mohlo snad připadat první rok. Kdysi jsem HR zkusil cestou z dovči v Itálii. Ten rozdíl byl tak strašnej, že ráno jsme se ubytovali a odpoledne to zrušili a radši jeli domů. Prostě se to nedalo.

naidka ( 19. července 2015 16:11 )

Nestačily by do sandálů ponožky?

ochman_prca_ratha ( 19. července 2015 15:41 )

jj potrefena husa , tak nabal paštika tenisky do sandalu a už jeď do chorvatska

bizon_pepa ( 19. července 2015 14:48 )

Asi to tam není nebezpečnější než jinde. Přesto by mě zajímalo, co tam ty lidi táhne. To fakt nechápu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání