Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tragická nehoda: Při cestě do Chorvatska zemřeli dva Češi

17. července 2015
08:50

Těšili se na báječnou dovolenou na lodi, na níž chtěli brázdit chorvatské pobřeží. Tam už ale bohužel nedojeli. Dva čeští turisté zemřeli při vážné nehodě na slovensko-maďarské hranici.

Terénní auto Volkswagen Touareg s přívěsem, na kterém Češi vezli loď s nápisem Lenka, se ve čtvrtek v brzkých ranních hodinách v plné rychlosti srazilo s kamionem u obce Rajka. Řidič pak byl v kritickém stavu převezen do nemocnice, jeho dva spolucestující bohužel zemřeli na místě.

Podle serveru Topky.sk byl náraz tak mohutný, že auto rozmetal na kusy, a kamion se dokonce vznítil. Hasiči museli z trosek vystříhat všechny tři cestující.

Příčiny nehody zatím nejsou známy, šetří je maďarská policie. Na vině ale může být mikrospánek.

Máte o tragické nehodě nějaké bližší informace? Pište na tip@blesk.cz nebo volejte na 724 014 586.

otaaaja ( 21. července 2015 05:49 )

 Dobry den vsem.Dovolte mi reagovat k teto udalosti.Predem uprimnou soustrast vsem pozustalym.O teto nehode se mi ne moc dobre pise jezdim s kamionem a koukal jsem na nasledky teto nehody od rana pul pate do cca deseti hodin dopoledne nez byl provoz na silnici M15 znovu obnoven,neminim tu rozvadet teorie jak to bylo nebo ci je vina,chci jen rict ze je to obrovske nestesti jak pro pozustale tak i pro me.Jezdime jako dvouosadka s moji zenou a s tou to tak otraslo ze nebyla schopna jet.Mame doma take deti a neumim si predstavit jak bychom reagovali kdyby se nedej boze stalo neco podobneho v nasi rodine.Jen pro ty kteri tu pisi ze slo o zbohatlika a takove kecy,mozna lidicky kdyby jste zvedli laskave zadek od pc a sli normalne pracovat tak mate v garazi take Vw aTouareg a nebudete zavidet kde co.Ale to by chtelo fakt vstat a jit delat neco uzitecneho na misto surfovani po netu a 100% ucasti v kazde diskusi.Nechte tu rodinu napokoji jiz takto to nema jednoduche.

123321123 ( 20. července 2015 15:20 )

Musím se také přidat do diskuse, protože lidé co jsem píší, že pan řidič byl zbohatlickej ***, kterému by místo volantu do rukou patřily spíše vopratě, to nemá asi v hlavě uplně v pořádku! Když už teda ví, že byl bohatý, tak zrovna já si myslím, že tento člověk, pokud teda člověk, by mu to mohl jen závidět! Zajdite si občas na psychinu, jen vám to prospěje! Nebo si dejte aspoň čtvereček čokolády na uklidnění, když nesnesete, že pán držel volant od Touarega! Je mi moc líto rodiny... Přeji upřímnou soustrast!

lenka215 ( 17. července 2015 23:10 )

 Opravdu nekteri se stydte za to co tu pisete. Take jsem tu rodinu znala,tahle tragedie vsechny z nas zasahla,a nejvetsi katastrofa je na tom ze v tom aute zemrela 14tileta divenka co mela jeste cely zivot pred sebou. Preju uprimnou soustrast rodine,je mi to moc lito,tohle by nikdo necekal.

aba112 ( 17. července 2015 17:39 )

 Moc nechápu, proč jsou pod podobnými články vůbec umožněny diskuse.Kdykoli do podobných diskusí nahlédnu, je mi ze 70% diskutujícíh špatně. Nabíc je zde evidentně porušována pieta vůči zesnulým, na což by měli nastoupit právníci. A na závěr ještě jedno: podle textu většinou poznám, zda je pisatel žena nebo muž. Ženy mají větší respekt a úctu k hodnotě lidského života. Kdykoli se podívám do občanky a vidím tam: pohlaví mužské, tak se hluboce stydím, že patřím do jedné pohlavní kategorie s takovým hnusem, jako jsou někteří diskutující tady, jako jsou dementi se samopaly v ruce, jako jsou dementi, co zneužívají děti, jako jsou dementi v managementu, co s chutí trápí zaměstnance, jako jsou dementi, kterým je neštěstí jiných k smíchu. Jen proto, že měl lepší auto? Pánové, já mám dva doktoráty a taky mám lepší auto, takže byste zřejmě i mě nenáviděli. Ale vím jedno: z 99% "mužů" se mi dělá špatně.

janejaneja ( 17. července 2015 13:06 )

prdlafko: Ty jsi ale kus v*la, co ?? Dávej si raději pozor, ať tě nepřejede auto..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání