Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragický výlet na kolech: Opilec srazil mámu se synem, žena zemřela

Marcela C. zemřela na místě nehody. Její syn je těžce raněný
Marcela C. zemřela na místě nehody. Její syn je těžce raněný  (Autor: Policie ČR, Facebook)
Autor: jp - 
6. července 2015
13:07

Tragicky skončil výlet na kolech matky (†43) se synem (7) do okolí Kunětické hory. Marcelu C. a Aleška smetl ze silnice opilý řidič (70) dodávky. Žena na místě zemřela. Hoch se těžce zranil.

Podle svědků matka a dítě jeli na kolech ve směru od obce Kunětice na Ráby, když z protisměru vyjela z neznámé příčiny přímo na ně dodávka Mercedes Vito. Dvojici nabral přední částí auta. Při střetu došlo k rozbití čelního skla. Marcela C. i Alešek spadli po nárazu do příkopu.

Ženu, která údajně pracovala jako protidrogová koordinátorka, byla rozvedená a vedle Aleška vychovávala ještě staršího syna, neměla šanci přežít. Šofér ji po pádu přejel. „Chlapec byl transportován vrtulníkem do nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská. Údajně utrpěl vážné zlomeniny.

Proč řidič přejel do protisměru, není jasné. Příčinou mohla být nevolnost či únava z horka v kombinaci s alkoholem. „Nadýchal 0,18 a poté 0,17 promile,“ uvedla policistka. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu až šestiletý trest.

brezen ( 22. února 2016 09:07 )

pro petrkramny.vrah: Pravdivých a vtipných věcí jsi napsal spoustu především ty, hrdino. Za 8 dní se na všech diskuzích tohoto serveru, kam jsi přispíval, objeví tvoje jméno a adresa. Jak se nám to povedlo a kdo nám s tím pomoh se bohužel od nás nedozvíš ( i když se určitě potkáme, moc se těšim), ale při tvé inteligenci na to určitě přijdeš. Krásných 8 dní )

maxovskej ( 19. července 2015 06:40 )

Prý opilí řidič?? měl pouze 0,17 setin promile alkoholu kolik toho asi musel vychlastat? Možná snědl jenom někde kompot... Nulová tolerance je nesmysl..

stekavka ( 6. července 2015 18:49 )

Ale jenom,když bude obviněn vinným,jinak asi nedostane nic.

covampotom ( 6. července 2015 18:16 )

Kolo nepatří na chodník, kriploide.

lunatic ( 6. července 2015 18:15 )

Bohužel,již se to stalo a nelze to nijak změnit;nezbývá,než aby pozůstalí pečlivě zvážili,jak z této situace získají nějaký hmatatelný efekt i pro sebe-v obrazném přirovnání bych konstatovat přibližně toto:budu-li odsouzen na doživotí,pokusím se ve výkonu trestu dožít maximálního věku,abych "pustil žilou" daňovým poplatníkům a "nezhasnu" v pouhých 64,jako nedávno I.Roubal-takže,vzhůru na provinilého řidiče

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání