Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Brit Karl, který se utopil ve Vltavě: Před smrtí si dal 7 lajn kokainu a vypil 10 piv

Autor: ljš - 
3. července 2015
12:47

Přijel do Prahy zapít svobodu svého bratrance a zaplatil za to životem. Brit Karl Law loni v listopadu před smrtí zřejmě užil velké množství drog a alkoholu a pod jejich vlivem pak spadl do Vltavy a utopil se.

Podle deníku Daily Mail z pitevní zprávy vyplývá, že Karl do sebe před smrtí nalil celkem pět litrů piva, několik panáků absintu a dal si 7 lajn kokainu. Nikdo už se asi nedoví, jestli toto množství požil v noc, kdy ho parta kolem jeho bratrance, který se v Praze loučil se svobodou, naposledy viděla, nebo až den poté, kdy ho měl údajně spatřit v centru svědek.

Jisté je, že jeho tělo bylo nalezeno až o tři týdny později, po rozsáhlém pátrání, které rozpoutala rodina a přátelé. Vyšetřovatelé z Portsmouth obdrželi od svých českých kolegů zprávu, že tělo pohřešovaného bylo nalezeno pod Jiráskovým mostem, vysvlečené a pokryté řasami.

Pitva neprokázala cizí zavinění a na těle nebyly žádné stopy po napadení. Jako příčina smrti bylo stanoveno utonutí. Toxikologické testy ukázaly vysokou hladinu alkoholu a léků na deprese. Podle vyšetřovatelů jimi byl zřejmě říznutý kokain, který užil, protože není známo, že by mu tyto léky kdy byly předepsány.

„Když byl naposledy viděn, prokazoval iracionální záchvaty paranoie, a dokonce rozbil svůj telefon a rozkousal SIM kartu, protože se prý bál, že ho vystopuje policie,“ popsal detektiv Steve Toms, v jakém stavu muž byl, když ho kamarádi viděli naposledy. Děsil se prý, že u něj policisté najdou právě drogy, které na večírku užíval.

Nakonec bohužel policisté našli až jeho mrtvé tělo. Jeho tříletý syn Lenny tak už bohužel tátu nikdy neuvidí.

ruudazvostravy ( 4. července 2015 15:50 )

 Nó,todle je fakt dojemný.Dyk von z hladu sežral pitel koksu a zalyl to gambáčem a mjel velkou klyku,že se po tý pastašupce ,neš sy šel zašnorchlovat heski nepos*ral.

sores ( 4. července 2015 10:28 )

Kéž by zd.echnul úplně každí ochlasta, narkoman a úchyl. Ježíš to by bylo hned na světě mnohem líp. Jenom nás tyto lidi obtěžují a otravují slušným lidem život.

evita5555 ( 3. července 2015 18:59 )

Užil si to dokonale, ale veľmi krátko, niektorým blbcom to za to stojí.

ejvm1712 ( 3. července 2015 18:30 )

Absint je na ostrovech zakázán,tak ho Karl zkusil a ještě přidal další utrejchy

pepen ( 3. července 2015 16:12 )

Osoby kteří užívají drogy nelituji!!!Rodina by měla zaplatit vše kolem toho!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání