Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Spolujezdec během jízdy vystrčil ruku z okýnka: Kvůli řidiči o ni málem přišel

Policisté poskytli první pomoc zraněnému mladíkovi
Policisté poskytli první pomoc zraněnému mladíkovi  (Autor: Městská policie Praha)
Autor: dce - 
2. července 2015
16:48

Že by neměl za jízdy vystrkovat z okýnka hlavu, ví asi každý, ale že totéž platí i o rukách, si po úterní události bude pamatovat hlavně mladík z Prahy. Kvůli řidiči auta, ve kterém jel, málem přišel o paži, když se autem otřeli o náklaďák. Zraněnému muži museli pomáhat městští strážníci.

Při běžné obhlídce v centru města byli městští policisté přivoláni na pomoc řidičem dodávky zaparkované kousek od pražského Rudolfina. Ve voze měl mít zraněného kamaráda.

"Hlídka zjistila, že na sedadle spolujezdce sedí mladík, který má otevřenou zlomeninu pravé ruky, těžce krvácí a je v šoku," uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová. Zraněnému muži přivolali policisté záchranku a poskytli mu první pomoc.

Pak začali zjišťovat, jak k nehodě došlo. "Řidič se posléze přiznal, že jel s dodávkou poprvé. Když projížděl nedalekou ulicí 17. listopadu, kde míjel zaparkované nákladní vozidlo, neodhadl rozměr vozidla a otřel se o něj," dodala Seifertová.

Muž, který později skončil s ošklivým zraněním, měl v tu chvíli zrovna ruku vystrčenou z okýnka. Strážníci nakonec zjistili, že řidič před jízdou navíc požil alkohol!

salto ( 3. července 2015 09:14 )

..nemáš ruku - a sakra Rolexky v pr.eli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání