Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuálně napadl tři ženy: Policie zveřejnila fotku násilníka z Vonoklas u Prahy

Autor: ČTK - 
2. července 2015
14:41

Fotku 25letého muže, kterého dopadli v souvislosti se znásilněním žen u Vonoklas v okrese Praha-západ, dnes zveřejnila policie. Muž je ve vazbě, policie pátrá po dalších možných poškozených, řekla dnes ČTK policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Muž se podle kriminalistů doznal ke třem deliktům v katastru obce Vonoklasy, za znásilnění a pokus o znásilnění mu hrozí až deset let vězení. První dva případy se staly loni v říjnu a letos v dubnu. Naposledy v květnu letošního roku muž přepadl a znásilnil ženu mezi Černošicemi a Vonoklasy, když si šla zaběhat na cestu mezi obcemi.

Násilník zanechal na místě činu stopy, na jejichž základě policisté odhalili jeho totožnost. "Aktuálně pátráme po dalších možných poškozených. Mohly by se ozvat, když ho nyní uvidí, byť nemuselo jít přímo o znásilnění," řekla ČTK Pučelíková. Muž měl potíže se zákonem už v minulosti, a to kvůli nebezpečnému vyhrožování a násilným a majetkovým trestným činům.

fandajarmil ( 3. července 2015 23:42 )

a cos čekal, cikáne?

pepen ( 2. července 2015 19:33 )

Nezastávám si tyhle chcípáky-kteří znásilňují -dát jim pořádný tresty!!!!Vy ale neumíte nic jiného než urážet-podívejte se co tu provedli Češi od roku 1990-rozkradli a vytunelovali tuhle zemi!!!Co na to idioti Český-to je elita národa co???!!!!Za hranicemi řeknu jsem Čech a už se smějí a hlídají si auta a kreditky!!!Tak sklapněte uši dementi-trochu se věnujte tomu v čem žijete-je tu samej zloděj,grázl,podvodník a v této zemi budou vyrůstat vaši děti!!!!

123automobil ( 2. července 2015 18:29 )

bandour ( 2. července 2015 18:19 )

gogo ( 2. července 2015 18:16 )

Až přijmeme běžence v plné výši, bude situace mnohem zajímavější ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání